Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Varmı böyle birşey :S
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-02-2010 11:55 PM)x0wnkinqz Yazılan: [ -> ]
(02-02-2010 11:54 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Arayan kişinin telini buraya yaz. Tüm foruma dağılsın.
Olmadı gider döveriz. Big Grin

ÖzeL Numara Ss.gif

Korktum yaf Big Grin

Marien'e gel lan, marien'e de. Big Grin
Gelsin harabelerde bi köşeye sıkıştırırız. Big Grin
Yahu diyorum size tel nomu bilen warrocktan anlayan yada warrock oynadığımı bilen arkadaşım yokBig Grin

korktmBig Grin
volkan'ın da dediği gibi başka server ne yahu Big Grin keklenmişsin sen Big Grin
Başka serverdan seni nasıl bulcakki?Big Grin
(02-02-2010 11:57 PM)eurograp Yazılan: [ -> ]volkan'ın da dediği gibi başka server ne yahu Big Grin keklenmişsin sen Big Grin

Ümit gecenin bir yarısı adam nerden aricak yaBig Grin.. Abi tamam da çarımın id sini lvl ini söyledi.Varmı böle bişe Ss.gif Ki hatta proxy kullanmasını öğretirim felan saçmaları.Sordum işte nerden telimi buldun hackerim dedi aferin dedim kapattım. korktum:angel:
(02-02-2010 11:59 PM)x0wnkinqz Yazılan: [ -> ]
(02-02-2010 11:57 PM)eurograp Yazılan: [ -> ]volkan'ın da dediği gibi başka server ne yahu Big Grin keklenmişsin sen Big Grin

Ümit gecenin bir yarısı adam nerden aricak yaBig Grin.. Abi tamam da çarımın id sini lvl ini söyledi.Varmı böle bişe Ss.gif Ki hatta proxy kullanmasını öğretirim felan saçmaları.Sordum işte nerden telimi buldun hackerim dedi aferin dedim kapattım. korktum:angel:

su iç su Big GrinBig Grin hahahaha bu arada ümit değil recep
Bence o adam K2Pixel. TongueBig GrinBig Grin
(02-03-2010 12:00 AM)eurograp Yazılan: [ -> ]
(02-02-2010 11:59 PM)x0wnkinqz Yazılan: [ -> ]

su iç su Big GrinBig Grin hahahaha bu arada ümit değil recep

Pardon recep abi ümit senin çara giriorduda k.bakma Ben talat^^
sorun değil talat Wink
senin kimse tel no nu bulamaz. Bulabilcek birisi olsa senin accountun zaten şuan onda olur =)
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler