Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Özel harekat polislerinden sokak ortasında sorgu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın Adapazarı’na gelişinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Başbakanı korumak için gelen Özel Harekat polisleri şüphelendikleri Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’de görevli 3 kişilik arıza ekibini cadde ortasında yere yatırıp sorguladı.

Başbakan Erdoğan’ın, Sakarya Valiliği’nde bulunduğu sırada Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye dışarıdan hizmet alımı ile görev yapan arıza ekibinin üzerinde SEDAŞ amblemi bulunan hizmet aracının Hükümet Konağı çevresinde dolaştığını gören Özel Harekat ekibindeki polisler, aracı durdurdu. Polisler araçtan indirdiği 3 kişiye yere yatırıp sorguladı. Yaklaşık 15 dakika boyunca kaldırımda yüzüstü tutulan SEDAŞ çalışanları kimlik sorgulamaları ve üst aramaları sonrasında serbest bırakıldı.

SEDAŞ ekibinin Başbakan Erdoğan’ın Sakarya programın sırasında meydana gelebilecek arızalara müdahale için görevlendirildikleri belirlendi.

Kaynak
İletişimsizlik sorunu bu, polislere haber verilmediği için böyle bi' sorun oluşmuş.
Polisler haklı adamlar haberdar değil şüpheliyi çevirecek başbakanı koruyorlar sonuçta boru değil.
(02-12-2011 08:31 PM)sintexx31 Yazılan: [ -> ]bu kadar sacma bı paylasım yapılamazdı ama MODERETOR arkadasımız METEHAN ı tebrık edıyorum

Nesi saçma? Arkadaşımız güncel bir haber verdi. Bunun nesi saçma? Lütfen burdan yazma direk bana ÖM ile ulaş
bence cok guzel bı paylasım moderetorlugun hayırlı olsun kardesım
Alican'a katılıyorum boru değil ve bilgilendirmeleri gerekirdi.Sağol Mete Smile
Referans Adresler