Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Korean Warrock : HACK yok demeyin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-12-2011 07:12 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(02-12-2011 06:53 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Yazık ya Smile 85 level adam gördüm Smile

ohoo one ki Smile ondan sürüsüne bereket var Big Grin

90+ adamlar bile var..
100 leveli geçiklerde var

Sherlock

Nasıl böyle bi' şeye cesaret etmiş ki ? Belki hesabında başkası yapmıştır ama yapanın IP' sini bulurlar.
(02-12-2011 09:41 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]O adamın IP Numarasını alıp yerini belirlerler sonrada Dava açarlar adamda 2 yıl hapis Smile

Ama şu son resimdeki adam varya. Aman warrock'a öyle bi karakter gelmesin. Aman karakterler değişmesin. Kimse Mühendisin, Medicin, Sniper'ın, Assault'un, Heavy Trooper'ın eline su dökemez. Oyunu bok etmesinler Sad

Son Resimdeki Zaten Assault Big Grin
İmzamdaki resimden bahsediyorsunuz sanırım Big Grin
1-2 tane karakter daha var böyle insan dışı onları da koyabilirim bu konunun altına.
Koysana ya merak ettim(ettik)
[attachment=3660][attachment=3661]

Şimdilik bunlar iş görür sanırım, Bi arşiv yapıyorum 85+ oyuncuları bulup oyun oynarken onları çekicem levellerini falan filan..
Arşiv hazırlıyorum Big Grin
Bu farklı karakter işi ney ya bi anlatsan zahmet olmassa Smile O kız karakter(medic sanırım) dansöz gibi ama Big Grin
Korean'ın yeni dizayn ettiği kıyafetler, her çeşit var Engineer gine kıyafeti aynı gibi gözüküyor ama maden işçisi gibi
Medic baştan çıkartıcı tarzda
Sniper çalılarla kendisini kamufile etmiş şekilde
Assault Rambonun aynısı
Heavy Trooper'de JUMPER'i izledin mi bilmiyorum ama ordaki komutan(baş kahraman) gibi

bu elbiselerin değişik özellikleri var
Hızlı koşmak, Savunma attırmak falan

bide yeni item çıktı şimdi çanta takıyorsun onda da değişik özellikler var , bi daha girdiğimde çantalı birine rastlarsam çekerim ss
Türktür o koptum yaa
Yapan kisiyi youtube'dan tanıyorum kendisi alman!!!
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler