Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gamerfirst'de sorunmu var ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar 3 4 gündür gamersfirste giriyorum ama kullanıcı admını şifremi yazdıktan sonra login error diyor sebebini bilen varmı
gaöersfrstte soeunmu var

Nasıl bir başlık bu ? =)
gaöersfrstte soeun yojk sadece ibnergte net birtaz yvasyda bsiaraz bekelrasenb giriıuytç.

not: başlık düzenlenmeseydi mesaj yukarıdaki gibi kalacaktı kısmet değilmiş Big Grin

bende bir sorun yok şu an G1 de
O zaman giriş bilgilerin yanlış olabilir Bir de şu adresten dene: http://gamersfirst.com/login.php
(02-02-2010 11:44 PM)Sekonder Yazılan: [ -> ]gaöersfrstte soeun yojk sadece ibnergte net birtaz yvasyda bsiaraz bekelrasenb giriıuytç.

not: başlık düzenlenmeseydi mesaj yukarıdaki gibi kalacaktı kısmet değilmiş Big Grin

bende bir sorun yok şu an G1 de

FORUM KURALLARInı okumanı öneririm bu yazdıklarını umarım bozuk klavyeden yazıyorsundur.
Mozilladan girmeyi deniyorsun heralde.Birde internet explorerdan dene.Ayrıca sadece modların uyarmasının yeterli olucağını düşünüyorum.
mozilladan ben de giremiyorum aynı hatayı alıyorum.explorerden giriliyor.
İnternet Explorer'den istediğin işlemi gerçekleştirebilirsin.
saolun arkadaslar baslıkta yanlıslık yok ?
(02-02-2010 11:55 PM)yabanarisi Yazılan: [ -> ]saolun arkadaslar baslıkta yanlıslık yok ?

Batuhan düzenledide ondan Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler