Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hiç Bir şekilde hiç Bir yerden Video İzleyemiyorum??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Facebook, Youtube ve İnternetteki diğer Videoları/Sinemaları/fragmanları izlemiyorum.

yaklaşık 1 dk uğraştım yanlızca video olarak 1 fragman açabildim.

Düne kadar her türlü videoyu/sinemayı/fragmanı izleyebiliyordum.

Bunun Sorunu neden kaynaklanıyor Ve Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Not:
Google Chrom kullanıyorum.

Hata Kodu:

Video not found:...........................

Resimler:
[Resim: yenibitelemresmitw.png]

[Resim: yenibitelemresmiqk.png]

Uploaded with ImageShack.us

Edit:Ara sıra "Stream not found" Hatası alıyorum
DNS , IP ayarlarını otomatiğe alıp dene ?

Ayrıca İnternet Download Manager adlı programı kullanırken birkaç sitede [ Face vs.] video açılmıyordu , kaldırınca geçti .
download programı kullanıyor musun
(02-12-2011 02:34 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]DNS , IP ayarlarını otomatiğe alıp dene ?

Ayrıca İnternet Download Manager adlı programı kullanırken birkaç sitede [ Face vs.] video açılmıyordu , kaldırınca geçti .
O ayarları nerden değiştirdiğime dair hiç bir fikrim yok anlatırsan sevinirim.

(02-12-2011 02:37 PM)••Ömer•• Yazılan: [ -> ]download programı kullanıyor musun

Hayır.
Google chrome için windows media player eklentisi gibi eklentileri de yüklersen düzelir diye umuyorum..
(02-12-2011 03:02 PM)SlimShady Yazılan: [ -> ]Google chrome için windows media player eklentisi gibi eklentileri de yüklersen düzelir diye umuyorum..

Düne kadar izliyordum .
Yapılan açıklama ;

Alıntı:Streaming server olarak kullanılan facebook tarafından sistemin değiştirilmesi sebebiyle geçici bir problem yaşanmaktadır...Tüm videolar bu yüzden çalışamaz durumdadır..
Dün bende de oldu bugün bir sorun yok flashplayeri güncellemeyi dene veyatta modeme reset at kapat-aç kasdetmiyorum arkasındaki reset tuşuyla reset atmanı tavsiye ediyorum tekrardan kullanıcı ismi ve şifreyi gir
Flash Playeri yükle..
(02-12-2011 03:28 PM)kaisystc Yazılan: [ -> ]Yapılan açıklama ;

Alıntı:Streaming server olarak kullanılan facebook tarafından sistemin değiştirilmesi sebebiyle geçici bir problem yaşanmaktadır...Tüm videolar bu yüzden çalışamaz durumdadır..

Bu dediğim tüm facebook'u server olarak kullanan siteler için geçerli..Diziport,bağlanbize vs vs.. tüm sitelerde videolar iptal.
Çözüm arıyorlarmış..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler