Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Cloud Forest Uzaylı :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Warrock Yeni Mod:Uzay Savaşları Big GrinBig Grin
Böyle birşey bi aralar vardı arkadaşlar. 2007 yılında filan warrock'un ilk yıllardında GamersFirst'ün logosu ve teması şimdiki gibi değildi. Resimdeki uzaylıya benzer bir şeydi logosu. Gri sarı bi robottu. O yıllarda bi forumdada paylaşıldı bu. 'G1 Robotu Ormanda' diye. O zamanda ormana bu veletten düşmüş Big Grin O g1'in eski logosu olan robot Smile. Vursaydın Big Grin
Taş atın kaçar Smile

# Paint terk
Uzaylılar ilk olarak oyunu basmış bulunuyor. Smile
Bi buraya girmedikleri kalmıştı,oda oldu Big Grin
(02-12-2011 01:59 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Böyle birşey bi aralar vardı arkadaşlar. 2007 yılında filan warrock'un ilk yıllardında GamersFirst'ün logosu ve teması şimdiki gibi değildi. Resimdeki uzaylıya benzer bir şeydi logosu. Gri sarı bi robottu. O yıllarda bi forumdada paylaşıldı bu. 'G1 Robotu Ormanda' diye. O zamanda ormana bu veletten düşmüş Big Grin O g1'in eski logosu olan robot Smile. Vursaydın Big Grin

Adı Mot du galiba Ss.gif

[Resim: motsi.png]
ufo gören masum sniper Koççum benim Big Grin
Ben bunu öncedende görmüştüm forumda Smile ondan sonra o robotu aradım ama bulamadım Big Grin
Chapter 3 yerine
Warrock Alien war
(02-12-2011 12:37 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin İyi Davranın Ona Işın Kılıcını Çıkarmasın hapı Yutarsanız Big GrinBig Grin

StarWars'tan Jıde'Ları cagırırız Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler