Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: War Rock Küfürbazlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba..

Arkadaşlar son zamanlardamı yoksa daha uzun bir süredir mi bilmiyorum bu küfürbazlar çoğaldı..Engel olunamayan laglar vs vs.. adamlar görmeye görsün,ne ana kalıyor ne avrat..En küçüğünden giriyor en büyüğüne kadar sövüyor..Böyle karaktersiz kişilerden ben bıktım usandım artık.

Dün adam lag olduğumu sonrada hack olduğumu dedi ve küfürlere başladı.Tamam gel tw'ye dedim oyun sonu tamam dedi.Oyunun ortasında bende ondan şüphelendiğim için tw istedim cevap vermedi..Neyse oyun bitti tw vericem adama tw istedim bende "git işine uğraşamıcam dedi" neden diye sordum bişeymi var dedim.."yine saydırdı ve odadan attı"..
Böyle kişiler olduğu sürece ne oyun bi noktaya gelir nede başka birşey olur..Nefret ediyorum bu kişilerden.

Bu örnek verdiğim kişinin ismini vermicem..Bundan sonra oyunda gördüğüm küfürbazları buradan bildiricem.Bildiricemki kimin ne olduğu belli olsun.

İyi akşamlar,oyunlar.. beyfendi

Not: Konu Owner tarafından incelenecektir..
Ben açık açık söyliyim biri bana küfür ederse bende ona söverim. Angry
Ya insan bir süre sabrediyor.Ama en sonunda dayanamıyosunAngry
Bu yüzden küfür edenlere lafım yok tabiki..Sebepsiz yere sadece bir lag yüzünden bu küfürleri saydıranlara tüm lafım.Taş olsa çatlar insan ama işte..
Bende sonunda dayanamayıp fikrimi yazdım bu konuda.
Abicim olur olmadık şeye küfür ediyorlar.Ölünce küfür ediolar.Öldürmeyince küfür ediyorlar.
Benim girdiğim odada bana biri küfredecek asla cevabım küfür olmaz Elbet bir tanıdığım çıkar attırırım odadan O odadan atılınca yediğim küfürler hiç bir anlam ifade etmez Smile Size tavsiyem pm atın karşı teamden birine rica edin atsın İnanın en iyisi bu. victory.gif
Bunun için forumumuz ufak çaplı bir çalışma yapabiliriz fakat sana özelden anlattığım gibi özel sebeplerden dolayı bu uygulamayı kaldırdık. Siteminizi ve bu durumun vermiş olduğu rahatsızlığı çok iyi anlıyorum. Gerçekten çok üzücü bir durum bunun bir diğer sebebi de oyunun yaş ortalamasının düşük olmasıdır. Belki diyoruz yoluna girer fakat gün geçtikçe daha kötüye gidiyor biri diğerini vurdu diye soy sop bırakmıyor bunları görmek çok üzücü gönül ister ki çok iyi şeyler yapalım ne yazık ki oyunda hack vb durumlara çare bulmakta zorluk çekiyoruz bunlara ne beklersiniz.. her neyse konu tarafımca incelenmiştir ve bir sakınca yoktur şu an lık bir ss ve ya bi yaptırım olmadan konunuzu düzenleyebilirsiniz.
(02-12-2011 12:02 AM)Owner Yazılan: [ -> ]Bunun için forumumuz ufak çaplı bir çalışma yapabiliriz fakat sana özelden anlattığım gibi özel sebeplerden dolayı bu uygulamayı kaldırdık. Siteminizi ve bu durumun vermiş olduğu rahatsızlığı çok iyi anlıyorum. Gerçekten çok üzücü bir durum bunun bir diğer sebebi de oyunun yaş ortalamasının düşük olmasıdır. Belki diyoruz yoluna girer fakat gün geçtikçe daha kötüye gidiyor biri diğerini vurdu diye soy sop bırakmıyor bunları görmek çok üzücü gönül ister ki çok iyi şeyler yapalım ne yazık ki oyunda hack vb durumlara çare bulmakta zorluk çekiyoruz bunlara ne beklersiniz.. her neyse konu tarafımca incelenmiştir ve bir sakınca yoktur şu an lık bir ss ve ya bi yaptırım olmadan konunuzu düzenleyebilirsiniz.

Teşekkürler beyfendi
oyun yani sonucunda biri size küfür edince illa cevap mı vereceksiniz ?
(02-12-2011 01:09 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]oyun yani sonucunda biri size küfür edince illa cevap mı vereceksiniz ?

demesi kolay ama biri ailenizden birine küfrettiğinde adam çatlıyo 2 hafta şehir dışına gittim geldim bugün açtım oyunu ilk oyunumda küfür yedim bende sövdüm adamın soyunu sopunu gerçekten kimse kaldıramaz oyunda küfür eden kişi gitsin sokakta etsin o küfürleri başka birisine anında hastanelik ederler
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler