Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sizler için..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sizler için bizim oynadığımız warrock ve korelilerin oynadığı warrock arasındaki farkları anlatmak için her türlü zorluğu aşıp warrock korean indiriyorum bayağı uzun sürücek haftaya;

Silah farkı
Oyun kalitesi
Haritalar
Oyun kare fps düzeyi vs vs...

olarak karşılaştırıp ssli olarak foruma koyacağım en son fraps ile denediğimde warrock koreanı kasmadan 130 fps ile oynarken bizim warrocku 29 fps ile kasa kasa oynuyordum...

[Resim: qewqeqwchartme.png]

Pacthları indirmesi ve kurması en az 5 saati buluyor Big Grin
5saat Smile onlar daha season 2 demi ? 4 e geçtiklerini sanıyordum
Season 2 deler ama bizden öndeler ben hero mod türkiyeye gelmeden 4 ay önce koreanda hero mod oynadım bazaar haritası siegewar 2 felan kashgar her türlü harita var bizim chapter 3 gelcek gelcek diye gözlediğimiz chapter 3 onlarda season 2 xD
Onlar bizden 5 adım önde Smile

Burak Kandöker

Hiç lag yok, kasma yok , grafikler cod dan farksız, hack görmedim 3,4 gün oynadım sıkıldım sildim
(02-11-2011 09:54 PM)Burak Kandökerx Yazılan: [ -> ]Hiç lag yok, kasma yok , grafikler cod dan farksız, hack görmedim 3,4 gün oynadım sıkıldım sildim

MiLLet oynayıp sıkılıyor ve hatta siliyor biz daha oyuna gıremedık .d
Bende sıkıldım ya oyunda türkler olmayınca çekilmiyo Big GrinBig GrinBig Grin yüklemek için 1 günümü harcamıştım
5 saat mi Tongue vay be
Ben indirdim . Yer yönden önde , 1-2 yön hariç .

Oyundaki hiçbir şey harfli değil . Sadece oyundayken adın . KD - Yazan yazılar hepsi Korece .

3 güne sıkar silersiniz .

Şahsen denedim , düz WarRock daha mantıklı .
Referans Adresler