Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MusTaFaKemaLinAskerleri Ws KarMa
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Cok F2 Cok Kufur yakısmadı SeReffzaza
hahahha çok fena yha durum Smile)))

Burak Kandöker

Ben böyle dostluk görmedim kendi maplarinde yendik adamları bizim map geldi 9-1 yendik sövmeye başladı birisi ts ye geldi sereffzaza arkadasımız sövmeye başladı ts admini gelince kaçtı ama yinede banlandı Wink

+70 olmakla iş bitmiyormuş demekki arkadaş göz boyamak sadece...sarı nick olunca oyuncu olunmuyomuş demekki maç yapıcaksan sövmiceksin kurallara uyucaksın şurda eğlencesine oyun oynuyoruz sövmek neymiş ? bu ss de herkese ders olsun böyle adamlarla maç almayı lafyokl'di sanırım nicki onun dışında.

bu insanların çoğu +70 diye ortalarda dolanıyor ancak sadece göz boyamak için ortada bir rütbe var gerisi hikaye, orada söven,kaçan ben olsaydım aynı şeyler benim içinde geçerliydi. Wink

Serefzaza ; OPK,Oda çalar,Küfür eder,TS de her türlü illegal şey başka ne kaldı başka Smile
Serefzaza hep böyle küfür ediyor. Cocuk bunlar .victory.gif
Tebrikler
Bilindik Şerefzaza Smile
lafyokl de gecen haftalarda hack le oynadığına dair yeterli bi ss vardı . Tebrikler Smile
lafyokl Eski Nick = neqatives Power Level . Daha Önceki Konulara Bakabilirsiniz .
Burakkandokerx lvl hayırlı olsun şimdiden .

~ Tebrik ederim.
(02-11-2011 08:57 PM)vipkillerzz Yazılan: [ -> ]Bilindik Şerefzaza Smile

2 yaşındaki çocuktan farkı yok ..!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler