Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bedava Warrock Promo Kodlari
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
çok teşekkürler
rica ederim arkadaşlar ancak stoklar bitmiş herhalde çoğunda
arkadaşlar kod verin ne kodu olursa olsun bıcak silah fark etmezSs.gifSs.gif
Ömer belli günü var mı bu kodların ? kısmetse buluşmada kullanırım bare Big Grin
Eyw kardesim teşekkürLer ama Bi sorum oLucak.Bazı siLahLarda 28 Subat diyor acaba bu 28 subatta yeniLenecek anLamınamı geLiyor ?
28 Şubat son kullanma tarihleri
yaw arkadaşlar allahını seven bana kod versin yaa pıcak olur silah olur beni duyan yokmuuSs.gifSs.gifSs.gifSs.gif
Konuyu açan arkadaş çok zeki.Şubat ayının 28de sona erecek kod sitesini yayınlamanın bi anlamı yok.Boşuna uğraşıp üye olmaya çalışmayın.Verilen sitelerdeki bütün kodların zamanı dolmuş yada kodlar bitmiştir.Bence konu hemen silinmeli.İnsanları boşuna uğraştırmamalı.
(03-01-2011 02:01 PM)hansey10 Yazılan: [ -> ]Konuyu açan arkadaş çok zeki.Şubat ayının 28de sona erecek kod sitesini yayınlamanın bi anlamı yok.Boşuna uğraşıp üye olmaya çalışmayın.Verilen sitelerdeki bütün kodların zamanı dolmuş yada kodlar bitmiştir.Bence konu hemen silinmeli.İnsanları boşuna uğraştırmamalı.

Konu açılalı neredeyse 1 ay oluyor. Sen gelip son gün mesaj atıyorsun akıllı arkadaşım. Açıldığı andan 28 ine kadar bir çok insanın faydalanmasını sağladı bu konu. Senin gibi akıllı insanlarda gelip sona erdi diye mesaj atarlar. !
............(Bu Mesaj 02-19-2011 12:50 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : OmerE.)............

Adamın konuyu açıp değiştirdiği tarih ortada.??? Bana karşılık vermeden konuya iyi bi gözat.Ayın 19'u ay başımı oluyor artık ???
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Referans Adresler