Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Dünkü iddia sonuçlandı! [Video'm] :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar çoğumuz iddianın sonucunu tahmin etmiştik. Ve kazandık! Big Grin Tebrik ediyorum hepimizi. Yanılmadık. Ben biraz terettüt eder gibi oldum ama işte benim hatam. Doğuştan bir hastalık. Wink Her gördüğümü adam sanıyorum. (=

esterg000n ile girdiğim iddia (diyorum ben buna) nihayet sonuçlandı.

Onun teklifi -video da 20 adam vur sana hesabımı vericeğim!- ve ardından da benim 20 adam vurduğum kesintisiz Video'm.

Sonuç? ;

[Resim: screenshot037.jpg]
[Resim: screenshot038v.jpg]
[Resim: screenshot039l.jpg]
[Resim: screenshot040u.jpg]
[Resim: screenshot041m.jpg]
[Resim: screenshot042.jpg]
[Resim: screenshot043xz.jpg]
14 Resim limiti yüzünden çıkmayan resimler - 1
14 Resim limiti yüzünden çıkmayan resimler - 2
14 Resim limiti yüzünden çıkmayan resimler - 3
14 Resim limiti yüzünden çıkmayan resimler - 4

Konuda isimi geçen ezikler['miş -.-] ("o" böyle isimlendiriyor);

Santieg0
l3ykiller
Heavytop10
J1nkaz4ma
Haneler19
Celcius01
Darkw3ll
Unsulight1

*Not: Bu konuda ki mesajımın içerisinde kesinlikle hiç bir aşağılama bulunmamaktadır. Lütfen yanlış anlamalara sebep olupta olay çıkartmayınız. Lakin konu kitlenebilir ve eğlencem yarıda kesilebilir. (=

Amaç her zaman eğlenmek unutmayın. Wink
vallaha gülmekten öldüm ya Big Grin estargondan bu beklenir nasıl kaytarıyor ama süper ya Big Grin
listedekilerin hiçbiri ezik değilBig Grin
Harika. (:
Bi insan anca bukadar kaytarır ahaha öldüm gülmekten Big Grin Muhahah Sana helala ama kanıtlamışsın Smile
Mehmet senden korkulur Big GrinBig Grin Dedektif gibi adamsın çok iyi hazırlanmışsın yine sınavına Smile Mehmet boşver böyle adamlarla uğraşmaya bile gelmez kendi çaplarında eğlensinler Big Grin
Teşekkürler yorumlarınız için. (=

(02-02-2010 11:24 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Mehmet senden korkulur Big GrinBig Grin Dedektif gibi adamsın çok iyi hazırlanmışsın yine sınavına Smile Mehmet boşver böyle adamlarla uğraşmaya bile gelmez kendi çaplarında eğlensinler Big Grin

Sana katılıyorum onlar eğlenirken bizide eğlendirsinler diye zaten bu konu. Big Grin
hangi programla cektin bunu xfire cok büyük cekiyor siteye yüklenmez onunla cekilen video
xFire ile çekildi. Ardından WindowsMovieMaker ile boyutu düşürüldü ve öyle upload edildi.

Saygılar. (=
Mehmet sana daha önce adamım olduğunu soylemismiydim Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler