Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Kasma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar daha öncede konu acmıstım söylenen herseyi yaptım fakat warrock yine kasıyor.bilgisayar özellikleri altta bi yardım edin bıktım artık.
=(

[Resim: adszff.png]

[Resim: adsz2ql.png]

[Resim: adsz3rc.png]
Genel sorun galiba benimde çok kasıyor Angry
bu ne zamana kadar devam edecek önceden hacklerden oynanmıyordu şimdi hackler az da olsa azaldı şimdi de oyun kasıyor bu nasıl iştir o kadar emek harcadık o chara simdi oynayamıyoruz böyle saçmalık mı olur Ss.gif
Katılıyorum o kadar silah var kullanamıyorum m045.gifm045.gif
Bu son gelen patch'dan sonra çoğu kişide kasmaya başladı,diğer patch'da düzelir umarım.
PC'nin kasması warrock için büyük bi sorundur. Kasarsa Hangi silah olursa olsun Tak Tak Tak mermiler gider ve adam vurulmaz. Geçmiş olsun.

Bence bilgisayarını full bir tarat. Zararlı bir yazılım kastırıyor olabilir.
2. Olarakda Disk Birleştiricisiyle C ve D'de parçalanmış olan dosyaları birleştir. Az önce C diskimin %12'si parçalanmıştı şimdi birleştirme tamamlandı. Oyuna gircem kasma olmassa sana söylerim benim donanıma bakarsın kendi pc'ile karşılaştırırsın.

Bunları yapsanda pc hala kasmaya devam ederse (büyük ihtimal kasmayı bırakır) Oyundaki ekran grafiklerini en son ayara kadar düşür.
Format atsam düzelir mi ?
kardeş sana bi tavsiyem var windows 7 yükle bilgisayarın her bakımdan 2 kat hızlanıyo kullanımı da kolay ... warrockda win7 kullanan arkadasların pc leri kasmıyo ... dene derim zararı olmaz sana + faydası olur
İ5 Core Masaüstü HP 3 gb ram Pc bile Kasıyor yani Bu patchdan dolayı kasıyo kardeş diğer patch'ı bekle derim
kardeş nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum.her zaman bidahaki patch i bekliyoruz bir tane patch tam gelmedi her zaman birşeyleri bekliyoruz o olacak bu olacak oyunu hacklerden kurtardılar event kaldı Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler