Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Korean WarRock - M202A1
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
O Predator. Bu farklı Smile
bu eklenmişti lucky shota.

+yumruk yerine olan şeyde 5th event yazıyor onların 5. yıldönümü herhalde
süper bi silah Big Grin yandık
Ya benim anlamadığım şey neden Korean Wr hep önden gidiyor. Orijinal Wr un hep önden gitmesi gerekmiyor mu normalde? Hero mode da çok önceden gelmişti korean warrocka ve chapter3 kıyafetleri de aktifmiş sanırım orda. Warrock un önden gidip korean ın takip etmesi gerekirken nedense hep biz arkadan geliyoruz. Nasıl iş anlamadım gitti Ss.gif

Sherlock

(02-11-2011 02:06 PM)FataL Yazılan: [ -> ]Ya benim anlamadığım şey neden Korean Wr hep önden gidiyor. Orijinal Wr un hep önden gitmesi gerekmiyor mu normalde? Hero mode da çok önceden gelmişti korean warrocka ve chapter3 kıyafetleri de aktifmiş sanırım orda. Warrock un önden gidip korean ın takip etmesi gerekirken nedense hep biz arkadan geliyoruz. Nasıl iş anlamadım gitti Ss.gif

Orjinal WR zaten Kore WR si ki ; International değil yani.
(02-11-2011 05:03 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]
(02-11-2011 02:06 PM)FataL Yazılan: [ -> ]Ya benim anlamadığım şey neden Korean Wr hep önden gidiyor. Orijinal Wr un hep önden gitmesi gerekmiyor mu normalde? Hero mode da çok önceden gelmişti korean warrocka ve chapter3 kıyafetleri de aktifmiş sanırım orda. Warrock un önden gidip korean ın takip etmesi gerekirken nedense hep biz arkadan geliyoruz. Nasıl iş anlamadım gitti Ss.gif

evet ve Kore oyunu bizimkinden 1 sene önce başladığından Smile
Güzel
(02-11-2011 05:03 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]

iyi güzelde japonlar nie chapter 4 de ozaman =)) bence bi bakın koreandan daha üstün japonların oynadıgı =))
Süper.Türkiye Warrock'a gelir mi acaba?
rpg ile güzel ikili olurlar Smile güzel silah ama kullanana Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler