Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Oynarken Bir Problem
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler öncelikle,değerli vaktinizi aldığım için özür dilerek başlıyorum lafıma..
Gel gelelim velasıkelim ben akşam, saatlerinde warrock oynarken 1.5 2 dk de bir sunucuyla bağlantı sürekli kopuyor 2-3 saat sonra düzeliyor ve gündüz olduğu zaman yine normal bi şekilde oynuyorum özellikle akşam saatleri 2 3 saat bu oluyor yardım edicek arkadaşıma gerçekten çok şükür edicem yani yardım edin lütfen bildiğiniz bişeyse yardım edin rica ederim arkadaşlar TEKRAR'DAN vaktinizi aldığım için özür dilerim..
Bunu sebebi {bende aynı problemi yaşarım} internetin aniden kopup gelmesi, pingin çok fazla yükselmesidir
(02-10-2011 10:41 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Bunu sebebi {bende aynı problemi yaşarım} internetin aniden kopup gelmesi, pingin çok fazla yükselmesidir

Gün içinde böyle bir problem olmuyor peki dedeğin gibiyse bu sorunu nasıl aşıcam kardeşim?.(saol vaktini ayırdığın için.)
TTNet bu aralar kafayı yedi diyebiliriz.
TTNet'ten kaynaklıdır diye düşünüyorum.
Evet TTnet ama yani bunun bir çözümü varsa paylaşırsanız gerçekten mutlu olurum arkadaşlar..
İnternet hızını kontrol etmeni öneririm:

http://speedtest.net/
Hergün sabahlıyoruz biz 5'e kadar oyundayız valla hiç sorun olmuyor , lag her zaman olabilir ama sunucuya bağlantı kopması falan olmuyor...
Yinede Arkadaşlar Problemim Gitmedi Sorun Düzelmesi İçin Neler Yapmam Lazım Pcde 4gb Ram 1 Gb Ekran Kartı İşlemcisi'de i5 500 gb hardisk var pc kaldırmama diye problem yok speed testde upluad 0,69 dowload 6,99 ping 14 çıktı lütfen yardıım =)[/color]
Referans Adresler