Arkadaşlar yani herhangi bir hesap alınca satınca bu yasal mı oluyor daha önceden başıma geldi hesap sattıgım kişi paramı vermedi ve ben ortada kaldım ne yapmam gerekli elimden bir şey gleir mi?
kardeş adam özelini elinden almış gibi bir şey oluyor burda yasadışı bi şey yok burda
(02-10-2011 03:45 PM)blackcutter Yazılan: [ -> ]kardeş adam özelini elinden almış gibi bir şey oluyor burda yasadışı bi şey yok burda
Dediğinden birşey anlamadım

Burası sanal alem.Ortada kalmışlığınla kaldın.Giden çarın üstüne bi bardak su içmeni tavsiye ediyorum
Charını geri alabilirsin . Ticket bölümünden faydalan .
Hesap satışları tamamen illegal vede yasal bir suçtur
peki turgay emek arkadaşım elimizden bir şey gelmez mi çalınan hesabım için yani ticket attım ama adam kod kullanmış elimde ufak tefek konusmalar var msnden felan sahte mail felan kullanmış onlar duruyor silcem mi yani onları hepsi boş mu
o msn kayıtlarının hepsi boş sebebi 2 tarafta yasa dışı iş yapıyor. K2'ye ticket atarsın ama ticketta accountumu takas ederken falan dersen güm direk ticket iptal olur anca çalındı demen lazım onlarda senden tonla kanıt ister ESN ve alısveris kanıtı tabii calındıgına dair kanıtlara bakmaz...
Savcılıga git suç duyurusu yap bence.