Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu Çalıştıramadım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Meraba, ben bu sabaha kadar hiç sorun olmadan oyunu açabiliyordum ama bu sabah ilk açmaya çalıştığımda bir sorun meydana geldi. Oyun simgesine basıyorum ok diyorum sonra da game start a basıyorum hack shield her zamanki gibi 5-10 sn açılıyor ve tam da oyunun açılması gereken noktada herşey bir anda yok oluyor. Forumda araştırdım baya bu konuyu açmadan önce, ama oyun açılmaması ile ilgili olan konuların çoğu ok yazısının gelmemesiyle ilgili yada hata vermesiyle ilgili. O yüzden bu sorunun çözümünü bulamadım. Bilgisayarım sistem olarak Warrock u gayet rahat çalıştırabilecek seviyede. Restart da attım sorun devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Alakasız olabilir ama hero mod gelmiş.
Pacht atıyormu ?
işte patch i attıktan sonra oldu bu olay, patch gelmeden önce olmuyodu (bu arada vista kullanıyorum ve yönetici olarak çalıştırı da denedim)
bende vista kullanıyorum açıldı bende ama kasma var biraz
oyunu silip tekrar yükledim hala aynı sorunu yaşıyorum, yardımlarınızı bekliyorum

Sherlock

Benim arkadaşa da oluyordu bu sorun malesef format atmadan çözememişti.
patch den sonra banada oldu beyler ne formatı pc yenı zaten patchden once oynuyorum. son patch geldı boyle bır sorun turedı kımsede yokmu 2 mızden başka ?
Aynı sorun bendede var. Driverları falan güncelliyorum ama olmuyor. Oyunu silip yükledim aynı zamanda.
sistem geri yükle oluyo baska türlü olmuyo aynısı bendede var pacth gelınce duzelcek dedıler olmuyo
Referans Adresler