Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xslapd4sh Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
xslapd4sh İsmail abinin charı bugün çalınmış. Gerçekten çok üzüldüm daha da çok üzüldüğüm bişeyi açıklayıp tüm üyelerimizi bilgilendirmek isterim. Oğuzhan adlı kişi tabi ismi ne kadar doğrudur yalandır orasını bilemem bizde tüm bilgileri mevcut. Hukuksal yollardan bu iş halledilcektir. Charınızı kesinlikle bu tarz işlerde kullanırken paranızı almadan kesinlikle charını vermeyiniz. Arkadaş ben dahil 1-2 kişinin ismini verip olayı kapattırmak ve suçsuz insanların zarar görmesine sebep olmaya çalışmıştır.

Elbet ufaktan bir açıkta vericektir buna adım gibi eminim. Yeri yurdu önemli değil bu arkadaşa er ve ya geç gereken işlem yapılcaktır.
Geçmiş olsun.
Üzüldüm şimdi.Sad
Odalardan Atıyor Ama Geçmiş Olsun Smile
Geçmiş Olsun Ss.gif
(02-10-2011 04:48 AM)Kazım Sarı Yazılan: [ -> ]Odalardan Atıyor Ama Geçmiş Olsun Smile

İsmail abi ve ya bizden biri ile alakası yoktur. NC Atıcak olursa bilgimiz olucak ve forumlardan duyuru yapıcaz. Güzellikle olmazsa ki olsa bile bu arkadaşın başı yandı diyebilirim burdan okuyorsa nasıl anlayabiliyorsa öyle anlasın. Yakında evine gerekli kağıtlar gider. Oyun ve ya başka bişey elimizde gerekli kanıtlar mevcut ve nereden bakılırsa bakılsın bu bir hırsızlıktır. Elbet cezasını bulucaktır.
Charı satmaya çalışıyordu dün akşam. m60 retailli hesap satılıktır diyordu. Aman arkadaşlar dikkat edin böyle insanlara.Çok üzüldüm geçmiş olsun gerçekten. Sad
Geçmiş olsun kötü bir durum inşallah suçlu en kısa zamanda cezasını çeker.
Daha önce 15 lira'dan gold pre satan kişiyle İsmail abiyi dolandıran kişi aynı sanırım ?
http://forum.warrocktr.com/Konu-15-tl-go...B1ld%C4%B1
Hiç bir yasal yola başvurululamaz açıkcası. Accountu satmaya çalışan kişi zaten illegal bir şey yapmaya çalışmıştır bu sebeble ne kadar dava açılırsa açılsın davayı açan taraf suçlu olacaktır zaten. Eğerki işi abartıp büyük çaplı bir daha açılırsa ( uluslararası ) bu sefer davayı açan tarafa K2'nin dava açıp cezaya çarptırma ihtimalide var.

Yani her şekilde yasal yollara başvurmaya çalışacak taraf başarısız olacaktır.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler