Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Philipin Üyelik + İndirme + İP değiştirme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Uğraşmaya değmez bencede arkadaşlar. Türk'ün olduğu heryerde tedirginlik, sinirlilik, küfürler, vs.. Her zaman savrulur. Ben bu forumda 'Yabancı Milletlerin Ders Kitaplarında Biz Türkler' adlı bir konu paylaşmıştım. Arap ülkeleri, yardım ettiğimiz ülkelerden bazıları BİLE bizi çok kötülemişler. Hele Rusya, Avrupa ülkeleri, Amerika başta olmak üzere bizi yerden yere vurmuşlar.

Yabancı insanların Türk'e ne tabir taktığı veya nasıl düşündüğü bilinmez ama. Türk'ün olduğu yerde mutlaka bize karşı küfür,nefret,kin göstericektir yüzünü.

Yinede emeğin için sağol. Yaşadıklarımı söylüyorum anlayan anlamıştır. Sevdiğim bi araba yarışını online oynadığımda nickimin yanında Türk Bayrağı gözüktüğü için bi Rus yarışçıyla yanyana giderken resmen beni pistten dışarı atmak için kapışıyorlar avrupa ülkeleri vs. Bana karşı küfürler ediyorlar.

Anlayan anlamıştır Türk olmak Türkiyenin içinde yaşamak böyle işte. BÜTÜN DÜNYA'NIN GÖZÜ BİZDE ! Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur
Deneyeceğim , ama ortam bulamazsam normal'e devam
ben sana ortam yaparım berat
Adamlarda ping göstergesi bile var
evet oyunu indirdim oynadım sinir krizi geçirdim Big Grin famas ve mp7a1 yok dinar kasmak çok ilk size verilen dinarla sadece tbomb alabilirsiniz mesela ben 1. oludm bölümde 56 dinar verdi adamların levelleri sizi aldatmasın bizim 10 levellerimiz daha güzel oynuyorlar tam bir laggersınız zaten odaların %95 i green istediğiniz mapte istediğiniz gibi oda hayatta bulamazsınız ben hiç beğenmedim tavsiye etmem ama arkadaş saolsun yolunu bulmuş ve bizlerle paylaşmış
Silahlar varda 5k dinarla başlıyor Ss.gif
(02-09-2011 04:11 PM)r1s1ngturk Yazılan: [ -> ]evet oyunu indirdim oynadım sinir krizi geçirdim Big Grin famas ve mp7a1 yok dinar kasmak çok ilk size verilen dinarla sadece tbomb alabilirsiniz mesela ben 1. oludm bölümde 56 dinar verdi adamların levelleri sizi aldatmasın bizim 10 levellerimiz daha güzel oynuyorlar tam bir laggersınız zaten odaların %95 i green istediğiniz mapte istediğiniz gibi oda hayatta bulamazsınız ben hiç beğenmedim tavsiye etmem ama arkadaş saolsun yolunu bulmuş ve bizlerle paylaşmış

Aynen katılıyorum ip değiştirerek girdiğimizden lag oluyor zaten bu konuyu açtıktan sonra oyunu sildim.Kimseyede tavsiye etmem para biriktirin alın pre'nizi takılın türkte lagsız lagsız totos.gif
bende orada çok oynadım herkes birbirinden ezik BG'te uçakla tek bombada 3-5 arası insan ölüyordu birde nasıl laglar hepsinin +600
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler