Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: w3stlife Lütfen dikkat !---
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[img][Resim: 2ywcwmf.jpg][/img]

LÜTFEN DİKKAT EDİN ! w3stlife o opk odasında bulunmuşkki KIRMIZIYLA İŞARETLEDİĞİM YERDEKİ ADAMLAR GOZUKUYOR VE BEN SANA COK KEZ SAHİT OLDUM ! AYRICA BENİ HAKSIZ YERE SS Mİ KOYDUN [ Synchr0nix ] O ss hic Bisey ifade etmiyor ! Ne Ready Nede Sag altta İsim nasıl bole bi Kanıya varıyorsun sen ! İns haklı hakkını bulur..
O Dikkat dediğin yeri anlamadım :/
(02-02-2010 09:04 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]O Dikkat dediğin yeri anlamadım :/

Aynen, ben de.
Puhuaehuaueha ! Sadece gülüyorum. Big Grin

Sen bu resmi buraya koysan n'olur ? Oraya OPK oyuncuları ifşa etmek için girdim bak, farkındaysan en alttayım. Smile
Evet en alttasın Ama 1 kez oyun oynamayınca Sag Alt kosedeki isim ler cıkmaz odadaki ! Demekki kendiside O odada Exp kasmıs o odada oyuna başlamış.
Birde benim Ss'i forumdan mı alıp buraya koydun. Big Grin

Tövbe tövbe ya. Big Grin Bi kere bu çar aldı alacağını sen rahat ol. ^^
(02-02-2010 09:07 PM)4castrol Yazılan: [ -> ]Evet en alttasın Ama 1 kez oyun oynamayınca Sag Alt kosedeki isim ler cıkmaz odadaki ! Demekki kendiside O odada Exp kasmıs o odada oyuna başlamış.

Kastım diyelim ? Bi'sorun mu var ?

Kilitlerseniz sevinirim arkadaşlar.
Evet Ordaki olayı gostermek icin aldım adam kendini akıllı sanıor ya işe bak... Milleti sucsuz yere banlatıcan belki Herkez yazmıs denk gelmiş olabilirim belki o odaya .. Senin sayendede banlandım mutlumusn
(02-02-2010 09:09 PM)4castrol Yazılan: [ -> ]Evet Ordaki olayı gostermek icin aldım adam kendini akıllı sanıor ya işe bak... Milleti sucsuz yere banlatıcan belki Herkez yazmıs denk gelmiş olabilirim belki o odaya .. Senin sayendede banlandım mutlumusn

Evet mutluyum. :blush:
Evet sorun war . Herkez gereken cezayı alması lazım. Bi kabullensen keske insanlık yapıp
(02-02-2010 09:10 PM)4castrol Yazılan: [ -> ]Evet sorun war . Herkez gereken cezayı alması lazım. Bi kabullensen keske insanlık yapıp

Beni bilen biliyor, konuyu uzatma kardeşim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler