Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Luncher Sorunu Lütfen Yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar benim -36 mb luncher sorunum var
Luncher sorunu altında -39 mb hatası ve -33 mb hatası konulu yazıların arkadaşların önerlerine baktım ama işe yaramadı daha doğrusu ben oyunu yeni indirdim ve arkadaşların dediğini yaptığımda uptade başladı yaklaşık 350mb lık bir patchti yaklasşık 5 dakika sorun çıkmadı ama %23 e geldiği zaman hiçbirşey göstermemeye ve luncher dondu ne yapmam gerekiyor lütfen yardım
DNS lerini 4.2.2.1 , 4.2.2.2 yap düzelecektir .
Anti Virüs Programını Patch Atarken Tamamen Kapa Hatta Setupu Duruosa Kaldır Kurduktan Sonra Yeniden Yükle Aynı Sorun Bendede Vardı AntiVirüs Programı Warrocku Virüs Olarak Görüyor Ve Dosyalarını Siliyor...

Sherlock

Çalıştıra cmd yaz , ipconfig/flushdns yaz sonra.
(02-09-2011 01:35 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Çalıştıra cmd yaz , ipconfig/flushdns yaz sonra.
DOST
Her 3'ünüzünde dediğini yaptım fakat işe yaramadı -33 mb hatası veriyor
(02-09-2011 01:35 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Çalıştıra cmd yaz , ipconfig/flushdns yaz sonra.

Bir şey sorucam ben her luncher ı açarken cmd yapmak zorunda mıyım çünkü anca öle açıo başka türlü br yolu yok mu?

Sherlock

(02-09-2011 06:54 PM)tyuoeask Yazılan: [ -> ]

Bir şey sorucam ben her luncher ı açarken cmd yapmak zorunda mıyım çünkü anca öle açıo başka türlü br yolu yok mu?

Ben de öyle yapıyorum , patch gelene kadar zorundayız.
Çok teşekkür ederim. sizin verdiğiniz clientten baştan indiriyorum belki setup ında bir şey vardır diye (Her yolu denedim onu da deneyim dedim Big Grin )
Referans Adresler