Arkadaşlar sanırım warrock philipini açabilen tek türküm 1:30-2 saat uğraş sonucu sonunda çözdüm üye oldum ve oyunu indirdim denedim girmedi proxy ile ilgili bi araştırma yaptım 2 program indirdim birinden philipin ipyi buldum diğerinden ip ye girdim ve oyuna giriş yaptım 5k dinar geldi ama itemler çok ucuz her item var 30 günlüğü 500 dinar falan t bombdan tutun wa2000 e kadar hepsi var oyunu oynama fırsatım olmadı çünkü şimdi çözdüm sadece item shopu gezdim.şimdi yatmak zorundayım annem baskı yapıyor

12 saattir pc başındayım

yarın konu açacağım size o oyunu oynayatacağım inanın

yarın görüşürüz.
Brkcn09
biraz sonra sütümü içeceğim de yazsaydın bari

şaka bir yana güzel birşeye benziyor.

Amerikayı Tekrardan Kesfetmis Gibi DavranmaxD Herkes Biliyordu Filipin İp'le Oyuna Girilebilecegini Ama O Sw Göründügü Kadar Kolay Bir Sw Degil Dinar Ve Exp Kasması Presizler İçin Baya Zor
Gereksiz işleri bırakın . Gelecek vaadetmeyen , Risklerin üzerine kurulu oyunlar oynamayın .
Warrock şuan güzel gibi . Warrockta yapacağınız leveller bir yere gitmez. Onda yarın belli olur ban yersin .
Warrock Philipine'de oyunda exp ve dinar kasmak çok zor ve yanlış görmüşsün.Senin gördüklerin dinar değil cash.Dinar olarak silahlar vs.. çok pahalı.İlk üye olduğunda sana 1 k ya da 5 k dinar para veriyor ama bu parayla silah alman imkansız gibi bir şey

Evet ben cashe bakmışım itemler pahalı

kore'ye üye olabilsem ip değiştirip açabilirim ama üye olmak zor

Gereksiz işlerle meşgul olmayın arkadaşlar.
Mesela gidip film izleyebilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz.
- Arada bir War Rock oynayıp, stres atabilirsiniz. Abartılı ve boş işlerle kafanızı yormayın.
Kilit.
bkz.
Warrock Philipin Üyelik + İndirme + İP değiştirme