Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: çok acil yardım lütfen
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaslar ben warrock un kurulu oldugu dosyayı flasha atıp baska bir pc den oynamak istiyorum ama yarıya kadar atıyor sonra hata verip kapanıyor ne yapabılırım lutfen yardım edin
Warrock setup dosyasından kur flasha atıp oynamaya çalışma
(02-08-2011 10:36 AM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Warrock setup dosyasından kur flasha atıp oynamaya çalışma
ya kardes ölede 2 saat patch atmasını beklicem
WaRock Setup Kurmadan Başka Bir Pc de Oynayamazsın .
(02-08-2011 10:46 AM)MuratKara Yazılan: [ -> ]WaRock Setup Kurmadan Başka Bir Pc de Oynayamazsın .

War Rock setup kurmadan başka bir Pc de oynuyabilirsin bunu ben çok kez denedim Flash 'a atıp bir İnternet Cafe oturduğum Zaman Bilgisayara bile kopyalamadan Normal şekilde çoğu kez oynadım...
(02-08-2011 10:59 AM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]
(02-08-2011 10:46 AM)MuratKara Yazılan: [ -> ]WaRock Setup Kurmadan Başka Bir Pc de Oynayamazsın .

War Rock setup kurmadan başka bir Pc de oynuyabilirsin bunu ben çok kez denedim Flash 'a atıp bir İnternet Cafe oturduğum Zaman Bilgisayara bile kopyalamadan Normal şekilde çoğu kez oynadım...

ya kardes ben hata verıo dün arkadasın bılgısayarından ataym dedım ordada yarıya kadar attı sonra kendı kendıne kapandı o durumu cozum arıorm
Başka bi Flash Dene ( Flash'ın dOlu olabilir. ) Flash da önemsiz birşeyler varsa biçimlendir

Bunları dene belki düzelir.
(02-08-2011 11:18 AM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Başka bi Flash Dene ( Flash'ın dOlu olabilir. ) Flash da önemsiz birşeyler varsa biçimlendir

Bunları dene belki düzelir.

flash 4 gb lık 80 mb resım fılan war sımdı tekrar etıorum eger olmasa bıcımlendıreyım
Dene yani kesin çözüm demiyorum ama denemekte fayda var.
Bugüne kadar nerde oynamak istesem patch attı Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler