Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eski hesabımla ilgili acil yardıma ihtiyacım var!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
gecenlerde warrock-stat'dan arkadaslarımın hesabına bakıyodum ve eski bi hesabımın nicki geldi aklıma ve onu denedım hala aktif diyor. hesabın id si aklımda ama pw si yok. pw için mail adresine şifre yenileme mesajı atmışlar ama mail adresimin şifresinide bilmiyorum ve bulamıyorumda. windows live messenger'dan şifremi unuttum diyorum dogum tarihi ve maili yazıyorum mail adresini kabul etmıyor. ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Orada şifremi unuttum diye bir seçenek var. Doğum gününü yazıyorsun. Oradan yapabilirsin. Bunlar dışında eğer e-mail adresini hatırlamıyorsan şifreni falan yapılabilecek bir şey yok.
mail adresini hatırlıyorum şifresi yok. hotmailden şifremi unuttum diyorum geçersiz windows live id diyor halbuki şimdi kullandıgım mail adresinde kayıtlı o Ss.gif
Başka bir hesabın varsa g1'e giriş yap. Sonra clan's tıkla oradan search&rankings e bas. Gelen yere nick'i yaz. Sonra altta bir yer açılacak hesabını seç.G1-url'ne bak orada e-mail adresin görünür. Belki yanlış hatırlıyorsundur id'yi bak oradan derim.
arama motoruna yazdım nicki ama ondan sonrasını bulamaıdm ss alıp bana atabilir misin?
nick'in nedir acaba ?
06sprit3x
Dostum şunu kullan id'ni hatırlıyorsan eğer,

http://gamersfirst.ekolay.net/forgot_password.php
Buraya e-mail adresini yaz. Doğum tarihini yaz. E-mail yollanacaktır. Eğer e-mail adresinin şifresini unuttuysan yine şifremi unuttum de. Sonra orada doğum tarihini falan gir.İnşallah halledersin,olması lazım.
Kardeşim alternatif e-posta ister senden ilk e-mail alırken, şifre değiştir de alternatif e-posta seçeneğini seç ordan link gelir değiştirsin. ama onu alırken doldurdunmu orasıda sana kalmış Smile
nerden şifre değiştir dicem mail için mi hesap için mi?
Referans Adresler