Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: - Ticket Örnekleri -
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Alıntı:1-Hesabım Bug'da Kaldı Oyunda Girmiyor User Already Logged İn Hatası Alıyorum

Support Options : English
Ticket Type : Account Issues
Account Issue Type : Other

Subject : User Already Logged in.

Description: Hi Warrock Team, I've a problem with my Warrock Account ; when I try to login to the game, I get the "User Already Logged in" error. I am not logged in to the game.
Thanks

Bana sık sık lazım olan bir ticket.
Nedense çarım hep bugda kalıyor ve 24 saat boyunca "Kullanıcı Oyunda" diyor.
Bu ticketi atıyorum, sağolsun K2 yetkilileri ilgileniyorlar.

Teşekkürler.
Güzel paylasım Smile Saol
hack bildiricez hackin ticket ornegını verirmisin kardes
Cok teşekkürler +rep
çok güzel anlatım çok saol
Benım hesabım blocked yeni ve neden kapandığını bilmiyorum hack kullanmadım bu hesabı ticket le yada duyduğum kadarıylA hesaba pre alınca açtırma gibi bi şansım varmı eğer ticket atmam gerekiyoRsa ticket örneği sunabilirmisiniz bu konuyla ilgili.Sad
ya hacı biz bunları nereye gondercez ayrıca secred ansver ne ? ha carım bekleme pre uygulayamıom pls msn dn yardmDOST
Sad:@Of atamıyom help olcm pre uygulanmıo off
ya yardım edin da esn kodlarının hepsinimi tickete yazcaz ben 2 tanesini bilmiom of pre uygulayamadım 1Sad
Benim middle evenet dinarım gelmedi 20k gelicekti ve hala gelmedi 04/06/2011 middle eventine giren bana ss'sni atabilir mi format atmıştım ssler kayboldu !!!! bunun için nası TİCKET atıcam :/
Paylaşım için saol kardeşim..İşimi gördü +++
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler