Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TNT'de güzel bir film var
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Canı sıkılan arkadaşlarımız şuan itibariyle TNT'yi açıp 'Yaratıklar' adlı filmi seyredebilirler. Şuan büyük bi heyecan içindeyim. İnsan Yaratık karışımı birisi ve onu öldürme çabaları
Aman tanrım. Hayatım boyunca böyle bi film görmedim. Çok şey kaçırıyorsunuz. İlk kez bi filmden imden bulandı Ss.gif Ss.gif
Bende uydu yok nabcaz Big Grin
İnanamassın hayatımda böyle korkunç ve iğrenç bi film görmedim. Gerçeklik %100. Babamın cesaretine hayranım beyfendi

Canlı tv sitelerinden izle
(02-07-2011 01:50 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]İnanamassın hayatımda böyle korkunç ve iğrenç bi film görmedim. Gerçeklik %100. Babamın cesaretine hayranım beyfendi

Babalar öyledir .. Ahhh babam ahhh Big GrinBig Grin
(02-07-2011 01:55 AM)Kaptan45 Yazılan: [ -> ]
(02-07-2011 01:50 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]İnanamassın hayatımda böyle korkunç ve iğrenç bi film görmedim. Gerçeklik %100. Babamın cesaretine hayranım beyfendi

Babalar öyledir .. Ahhh babam ahhh Big GrinBig Grin

Konu dağılmasın. Şuan gösterimde. Babam mesela ameliyat gösteren sağlık programlarında 'ıyyy' der gözünü çekerdi. Böyle Mermi çıkarma olaylarında filan aynen geçerli bu. Bende 'amann sende bunamı miden bulanıyo' derdim. Ama şuan hayatımda bi devrim geçiriyorum. Böyle iğrençliğin %100 gerçek olduğu bi film görmedim.
Dağılmaz konu dağılmaz endişelenme Smile ..

Burak Kandöker

digiturk var kanal kaçtadır
Çok iğrençlik istiyorsanız 60 ülkede yasaklanan bir korku filmi var.(Yasaklanma nedeni az,çok tahmin edersiniz)Adı Cannibal Holocoust.Ha bide Hellraiser var oda kaliteli korku filmidir.
açın film seyredin gece gece yapıcak bişey bulamıyormusunz Big Grin
Gidin wr oynayın Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler