Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İtiraf airc0ntr0ll
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar burda herkesten özür diliyorum arkadaşımın açtığı airc0ntr0ll adlı char 15 gün sonra opk yüzünden ban yedi.Charı 1 lvl den beri ben kastım 15 günde 33 yaptım opk ile.

Saat 22:05 dolaylarında opk kasarken shalom odaya girdi alt + f4 basmam 1 sanıyeyı almadı ama yınede ban yedim bu olayda benim kulağıma küpe oldu (hesap benim olmasada) benim hesabım aircontr0ll hiç opk yapılmadı bu olaydan sonra yapmamda ama burdan opk yapanlara seslenmek istiyorum hiç yapmasınlar bıraksınlar çünkü gerçekten hiç deymez yada (değmez nasıl yazılıyorsa) banlandığında kafanıza dank ediyor ama iş işten geçiyor banlanmadan öne bırakın.

Konuşmama burda son veriyorum bir hesap gitti ama iyide oldu kendime geldim artık opk yok kimsede yapmasın herkesten özür diliyorum iyi forumlar iyi oyunlar.
Kulağına küpe olsun ama bnm arkadaşda o odadaydı ban yemedi Smile
Aferin İyi Olmuş Aklın Başına Gelmiştir .
Yola gelmişsin işte.... adamım
(02-06-2011 11:27 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Aferin İyi Olmuş Aklın Başına Gelmiştir .

Evet çok haklısın.

Hesap benim değildi ondan fazla koymadı ama hep ben kastığım için koydu biraz ama birdaha yapmam yapmaya deymez...
Emekle kasmaktan zevk alıyorum opk girmedim hiç. ARTİST
(02-06-2011 11:35 PM)07suskun Yazılan: [ -> ]Emekle kasmaktan zevk alıyorum opk girmedim hiç. ARTİST

Evet ama bu oyun oynamaya deymez ne hackli ne hacksiz bir kere kasması çok zor,gmlerdeki umursamazlıklar,hackler o kadar g1 ve premium alıyoruz para yatırıyoruz deymiyor.Ama warrock gibi zaman geçirecek başka bir oyunda yok warrockdan vazgeçememe sebebimde bu Smile
Ben 5 level oldum.İsteyince oluyor.
OPK ile kasanlar zaten belli oluyor
http://www.warrock-stats.com var.
15 günlük ban mı yedin .

Neyse iyi olmuş , daha yüksek levelde ban yersen daha çok kafan ağrırdı .
(02-06-2011 11:45 PM)07suskun Yazılan: [ -> ]Ben 5 level oldum.İsteyince oluyor.
OPK ile kasanlar zaten belli oluyor
http://www.warrock-stats.com var.

Sen daha azsın o lvlleri geçmek kolay 30 a gel göriyim Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler