Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oyunla ılgılı 2 dk bakarmısınz cok basıt bır soru
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaslar ben evdekı pc den warrock un kurulu oldugu dosyayı flasha atıp ınternetten cafeden oynamak ıstıyorum mumnkun mu acaba yanı patch atmadan dırek kurulu dosyayla baska bır pc den oynayabılırmıyım ?
Büyük ihtimal oynayamassın.
(02-06-2011 03:58 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Büyük ihtimal oynayamassın.

neden kı yanı kurulu olan klasoru alacam ama
belki açabilirsin ama oyun esnasında hata verebilir...
Biliyorum o dediğin normal pc oyunlarında bile olmuyor program filesten kopyalayıp başka bir pc de açmaya çalışırsan error veriri ama bu warrock için geçerlimi bilemiyorum sen bir dene.
(02-06-2011 04:05 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Biliyorum o dediğin normal pc oyunlarında bile olmuyor program filesten kopyalayıp başka bir pc de açmaya çalışırsan error veriri ama bu warrock için geçerlimi bilemiyorum sen bir dene.

pekı saol
(02-06-2011 04:05 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Biliyorum o dediğin normal pc oyunlarında bile olmuyor program filesten kopyalayıp başka bir pc de açmaya çalışırsan error veriri ama bu warrock için geçerlimi bilemiyorum sen bir dene.

Hiç bir hata vermez ben masaüstü bilgisayarımdan,laptobuma attım gayet güzel oynanıyor Smile
(02-06-2011 04:15 PM)brkcn09 Yazılan: [ -> ]

Hiç bir hata vermez ben masaüstü bilgisayarımdan,laptobuma attım gayet güzel oynanıyor Smile

patch fılan attımı yoksa dırek gırdın mı oyuna
(02-06-2011 04:17 PM)head_the_hunter Yazılan: [ -> ]
(02-06-2011 04:15 PM)brkcn09 Yazılan: [ -> ]

patch fılan attımı yoksa dırek gırdın mı oyuna

Diğer pc ye bağlı patchler atılıysa atmaz , atılı değilse atar.
exe yi kurmadan oynayamazsın .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler