Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: net sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(02-06-2011 11:13 AM)MuratKara Yazılan: [ -> ]İnternet Hızını Yükseltmeni Tavsiye Ederim . Böylelikle Daha Rahat Oyun Oynarsın .

Big GrinBig Grin güldürme beni Big Grin Adamın netinde kopmalar olmasının nedeni o zaten Big Grin Kabloların eski olduğu için o internet hızını kaldırmıyor ve sürekli kopmalar yaşıyorsun.Internet geliyo ardından 5-10 saniye sonra tekrar kopuyo dimi ? Smile Aynısı bana olmuştu . Evdeki telefon hattını değiştirdim.Ana kutudan eksiz bir şekilde telefon kablosu çektirttim ve sorun düzeldi . Yada bunu yapmadan önce spetter mi ne var ya ( ayıraç ) onu değiştir yenisi al . Yenisi aldın yinede kopma varsa ilk dediğim gibi telefon hattını sıfırla.Ana kutudan eksiz birşekilde hat çektir sorunun düzelicektir Winkbeyfendi
aynı sorun bendede var 8 mb e kadar nete geçtikten sonra oldu justking de dediği gibi araştırma yaptım net kaldırmıyo ya netin hızını düşürcen yada kabloları spliteri felan yenilicen ben 2 sinide yapmadım günde bazen 1 bazen 3-4 kez gidiyo Big Grin
Ttnet' den sorun yaşayan ve çıldıran bir insan daha benim gibi !
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler