bir çok arkadaşım tarafından movie buff olarak nitelendirilsem de, bu film ve filmografi bilgimi pek kişi ile paylaşmıyorum.
velhasıl-ı kelam, film veya dizi önerisi isterseniz, bu konu altından veya özel mesajla isteyebilirsiniz. Türünü belirtmeyi unutmayın!
Valla kardeş dediklerinden birşey anlamadım kusura kalmada bildiğim korku filimleri var istersen yazayım;
Paranormal activity
Ölülerin şafağı
Aynalar
Saw 7
(02-04-2011 08:54 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Valla kardeş dediklerinden birşey anlamadım kusura kalmada bildiğim korku filimleri var istersen yazayım;
Paranormal activity
Ölülerin şafağı
Aynalar
Saw 7
arkadaş bizim film önerilerimizi sormamış film veya dizi önerisi isteyenler varsa buraya film/dizi konu belirtirse öneri yapabilirim demiş.
Okumuyoruz...
Ölüm Meleği

sonrasında bu heriflere gerizekalı deme, okumadan yorum atan herkes gerizekalıdır arkadaşlar.
Moruk 1 haftadır film arıyorum bulamadım.Yav gidip Forrest Gump,Lilja 4 ever ve LEON'u tekrar tekrar izliyeceğim.Hem drama hem aksiyon şöyle İMDB den bilmem kaç not almışlardan olmasın.Tarihi şövalye filmleride sevmem.Komedi tarzı olur,Bilim kurgu olur Geçen topal ts den TRON mu bişey dedi nasıl sence ?
(02-04-2011 10:05 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Moruk 1 haftadır film arıyorum bulamadım.Yav gidip Forrest Gump,Lilja 4 ever ve LEON'u tekrar tekrar izliyeceğim.Hem drama hem aksiyon şöyle İMDB den bilmem kaç not almışlardan olmasın.Tarihi şövalye filmleride sevmem.Komedi tarzı olur,Bilim kurgu olur Geçen topal ts den TRON mu bişey dedi nasıl sence ?
TRON filmi sırf soundtracklerinden ötürü bile izlenebilir. Gayet iyi fakat 3D olarak izle bence.
Komedi olarakta, Life As We Know It, Dinner for Schmucks, The Hangover gibisinden bir şeyler önerebilirim. Due Date mesela 720P.x264 release'leri torrent trackerlarına düştü.