Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Son Zamanlarda Hesabı Kapatılanlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Burak Kandöker

OPK veya Powerlvl'dan hesabı kapatılanlar son zamanda arttı ve son açıklamaya göre OPK yapanlar sınırsız süreli banlandı ve banlanmaya devam edicek , Powerlvl yapanlar ise 15 Günlüğüne banlanıcak ve sadece bir seferlik olmak üzere hesapları açılacak ancak tekrarı halinde hiçbir şekilde hesapları bir daha açılması söz konusu olmamak üzere sınırsız banlanıcaklar.

Eğer OPK'dan banlandıysanız boşuna ticket atmayınız hesabınız kesinlikle açılmayacaktır.

Powerlvl'dan banlandıysanız ve hesabınızın açılma ihtimali olduğunu düşünüyorsanız veya kesin bir yanıt almak istiyorsanız ticket atın ve yanıtını bekleyin.Gelen yanıt üzerine yanıt olarak 10 defa ticket atmayın sonuç değişmeyecek.

HIZIR : Powerleveler olanlar hesapları açılmazsa 15 günlük süre dolunca bilet atsınlar,OPK olanların hiç bir şekilde hesapları tekrar açılmayacaktır. Neden banlandığınızı ve ceza sürenizi bilmiyorsanız her ikisini de bilet atarak öğrenebilirsiniz
Power level'dan level düşenler ile bir bilgi var mı ?

Burak Kandöker

(02-04-2011 07:31 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Power level'dan level düşenler ile bir bilgi var mı ?

Level düşenler tamamen bu konunun dışında onlar ile ilgili bir işlem yok şu anda
Tam bilmiyorum ama heralde -80 leveller level düşüyor.Diğerleri ban yiyor..
Power Levellerin Hepsinin Hesabı Açılıcak !
Hayır hepsinin açılmayacak.O zaman oyunu bırakan çok kişi olur..
Çünkü;

Ben ticketla birlikte aldığım ssleride atmıştım bana açılcak cevabı geldi yalnız bir arkadaşım sadece ticket attı, ona sadece güvenlik kurallarını ihlal ettiniz vs.. dendi.

Burak Kandöker

OPK ve Powerlvl'ı karıştırmayalım.OPK yapan kişi direk olarak zaten oyun kurallarını çiğnediği için uyarmaksızın hesabı kapatılıyor ancak odada bulunanlar ise OPK'ya göre biraz daha şanslı 15 günlük bir uyarı cezası veriliyor.Ancak Powerlvl yapıp hesabı tekrar açıldıktan sonra tekrar Powerlvl yapma diye birşey söz konusu değil bu kişilerin ikinci bir hatası hesabının sınırsız olarak kapatılmasıyla sonuçlanıcak
(02-04-2011 07:49 PM)Burak Kandökerx Yazılan: [ -> ]OPK ve Powerlvl'ı karıştırmayalım.OPK yapan kişi direk olarak zaten oyun kurallarını çiğnediği için uyarmaksızın hesabı kapatılıyor ancak odada bulunanlar ise OPK'ya göre biraz daha şanslı 15 günlük bir uyarı cezası veriliyor.Ancak Powerlvl yapıp hesabı tekrar açıldıktan sonra tekrar Powerlvl yapma diye birşey söz konusu değil bu kişilerin ikinci bir hatası hesabının sınırsız olarak kapatılmasıyla sonuçlanıcak

Peki mesela Societemaus var. Bu adamın hesabı da açılır ? O sadece opk'da kasılıyordu. Aynı level'dan mı devam edecek ?
Bugüne kadar banlananlar zaten banlandı. Level düşenlerde düştü. Onlarda bir değişiklik olmayacak ama gene OPK girerlerse ban yerler bu kadar basit.
Power Level Yapıpda Kasınlanlar . Bir Daha FFA Odasında Yakalanırsa ! Süresiz Banlanıcak .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler