Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 15 Gün Sonra Açılıcak Hesaplardan Birisi ! [Alıntıdır]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bırakın Açılsın . Akılları Başlarına Gelir . Bir Daha FFA Odasına Girmeye Korkarlar ...
bu nası saçmalık adamlar 80 lwl oldu 15 gun banla acılsın sonra ne guzel iş adam zaten 80 yapmıs girermi birdaha.direk açılmamak üzere banlansın hepsi.
noblleturk 83 Level Hesabı Süresiz Ban Yemiştir . Ama Socitemaus için Bunu Söylüyemem 82 Level Hesabı Büyük İhtimal Açılacaktır ..
O Zaman Bütün Yüksek Levellerin Hesabı Açılır Ss.gif
Socitemaus un hesabı açılırsa vay halimize
Bugünden itibaren OPK'ya başlıyorum o zaman , yaptıkları yanlarına mı kalıcak yani?
Napalım K2 Ne Dediyse O Oluyor Smile
Açıldıkdan sonra lvl düşsün bari ne saçma bi sistem.
Lanet olsun opk yapanlara bu kadar insanın hakkını yiyorlar k2 tartışmak zaten saçmalık olur.En azından Türk oyuncular bunu yapmasa bari rezillik başka bir şey değil.
(02-05-2011 11:21 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Bugünden itibaren OPK'ya başlıyorum o zaman , yaptıkları yanlarına mı kalıcak yani?

Haklısın Ama Sadece 10dklına Opk Odasına Gırdım Ve Bann Yedım Suanda COk Pısmanım Sad Opk Odasına Artık Hayatta Gırmem Bırde Su Opk Kaldırılsa Super Olucak Wink
Birde Merak Ettıgım Birsey Var Ben Ayın 1inde Bann Yemisim (galiba) Sımdı Ayın 15ındemı Acılacak Yoksa Uygulama Basladı Tarıhten Sonramı ? Ve Bu Uygulama Ne Zaman Baslıyacak ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler