Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Keşke başka bir şey dileseydim :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
2 gün önce Ankara Arena'nın önünden geçiyordum.Beklediğim beko basketbol all-star'ın pazar günü olacağını gördüm.Dedim keşke bilet gelse Smile Yazın aldığım buzdolabının hediyesi olarak Basketbol Dünya Kupası'na Ankara maçları için bilet gelmişti.İnşallah gelir dedim. 10 dakika önce gelen şey bir de ne olsun Smile

[Resim: 04022011540.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
Ooo çok şanslısın umarım güzel bir maç olur eğlenirsin Smile
Canım diğer bileti bana ayırdığın için teşekkür ederim
Big Grin Big Grin Big Grin
Kalbin temizmiş Smile Big Grin
=) Senin adına sevindim. Ben Harlem Globetrotters' e gitmiştim.. Oda All-Star gibi güzeldi fakat ben TR All-Star pek beğenmiyorum. Dünyanın tek profesyonel ligi olan NBA All-Star'ı daha geçemezler =)
(02-04-2011 07:13 PM)y1g4s97 Yazılan: [ -> ]=) Senin adına sevindim. Ben Harlem Globetrotters' e gitmiştim.. Oda All-Star gibi güzeldi fakat ben TR All-Star pek beğenmiyorum. Dünyanın tek profesyonel ligi olan NBA All-Star'ı daha geçemezler =)

Tabikisi de geçemezler. 2008 all star'a katılma fırsatı bulmuştum New Orleans 'da Smile Çok güzeldi. Dwight'ı hiç unutmayacağım Smile
İyi seyirler Smile
Ben malesef NBA All-Star hiç gidemedim. =( Ama maçlara gittim =). Benim oynadığım maçlara da sizi beklerim =P
vaay şanslıymışsın Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler