Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Power Leveller 15 Gün Ban . OPK Yapanlar Süresiz Ban .
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Bu Uygulama Eski Ban Yiyenler İçinde Geçerlimi ? O Zaman Vay Halimize . Tüm Power Levellerin Hesabı Açılırsa . WaRock'ta Bir Alay Yüksek Leveli Hack Adamlar Olur. Örneğin: Socitemaus Hiç OPK Kullanmadı 82 Level Power Level O Zaman Bu Adamın Hesabınıda Açarlar ... Bu Hiçte İyi Olmaz .

Burak Kandöker

(02-04-2011 06:46 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar Bu Uygulama Eski Ban Yiyenler İçinde Geçerlimi ? O Zaman Vay Halimize . Tüm Power Levellerin Hesabı Açılırsa . WaRock'ta Bir Alay Yüksek Leveli Hack Adamlar Olur. Örneğin: Socitemaus Hiç OPK Kullanmadı 82 Level Power Level O Zaman Bu Adamın Hesabınıda Açarlar ... Bu Hiçte İyi Olmaz .

Hayır böyle birşey olmicak belli bir süresi var bende bu konu ilgili bilgi edinmeye çalışıyorum sonucu sizinle paylaşıcam merak etmeyin
Peki. Öğren Bizide Bilgilendir ...
Eğer böle birşey olursa çok saçma m045.gif
Gerekli açıklamayı ticket konusunda yaptım.Girerseniz görüceksiniz Smile
geçen sene ocakta sanırım benim bir arkadasım ffa odasında afk kalarak 2 level almıstı ve daha sonra hesabı bloked oldu(kuralları dikatli okumayışı acemiliğinden dolayı) peki bu sans onlar içinde varmı açılabilirmi hesabı.bu sene çok aşırı bir level kasanlar oldu ve yarısından fazlası opk acarak yaptı ve bunların arasında slm verdıgım insanlarda vardı şok oldum resmen nasıl yapabılırler diye.tamam afk kalmakta oyun kurallarına ayrıkı ama opk yapmak daha büyük bi suç bence,çünkü resmen bilgisayarına hackı ındırmıs.ne olursa olsun artık bu tip insanlara güvenmem.benim görüşüm bu.
Referans Adresler