Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayarı kapatırken hata
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bilgisayarımı kapatmaya çalışırken bu hatayı aldım. Bu iexp zaten lanet bi program. Hatanın çözümü nedir ? Veya bu iexplorer'ı nasıl kaldırıcam ?

[Resim: sorunl.png]
Tam Kapatılmamış Açık Programlardan Dolayı Geliyor . Bütün Programları Kapattıktan Sonra .Bilgisayarını Kapat !
iexp diye bı program mı varmış
(02-04-2011 06:37 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Bu Hara Açık Programlardan Dolayı Geliyor . Bütün Programları Kapattıktan Sonra .Bilgisayarını Kapat !

Neden bağırıyorsun ki ? Big Grin

- iexp dediği internet explore ise 2 seçenek sunarım sana :
1. Microsoft güncellemeden internet explore güncellemelerini yap
2. İe'yi hiç kullanma başka bı internet tarayıcısı kullan,bütün yönlendirmeleri o tarayıcıya yap.
Zaten internet explorer'ı silmiştim zamanında. Mozilla kullanıyorum. Ama bazı birikintileri kalmış sanırım. Yarım yamalak silmeyim çözülemez sonra. Ve ayrıca bütün programlar kapalı arkadaşım. Program açıkken pc kapatmanın mantığı yok Big Grin

C'de Internet Explorer dosyası var. Onu tamamen kaldırsam sorun çözülür mü ?. Ayrıcada görev yöneticisindede iexplorer.exe var. Yani pc her açıldığında açılan bi program bu. Bunu tamamen pc'den kaldırmak lazım ama ben silmeyeyim.

Bu Konuda Yardımcı Olucak Başka Bilgin Var Mı ?
Ctrl+alt+delete yap ordan proceses(işlemler) ordan iexplore üzerine gelip end proceses tree(işlem ağacı sonlandır)
Referans Adresler