Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Can(yazaseki)den tsde Gitar Perfomansı :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler move makerdan video yapmaya çalıştım olmadı ses kaydını kabul etmedı bende mecburen upluad ettım video nasıl yapacagımı soylersenız video şeklınde yaparım bayağı iyi çaliyor

Ses Kaydını Indırmek İçin Tıklayın

rar dosyası yapacaktım fakat içine başka birşey koycağımdan şüphelenenler olacagı için dırek upload ettım.
Dinliyelim Bakalım Big Grin Big Grin
aha şantaj Big Grin . Beyler ses kaydıdır. Şüphelenmeyin.
Can Seni Tebrik Ediyorum . Cok Güzel Bir Sesin Var .Geleceğin Şarkıcısı Olacağından Hiç Şüpem Yok Big Grin Big Grin
(02-04-2011 01:51 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Can Seni Tebrik Ediyorum . Cok Güzel Bir Sesin Var .Geleceğin Şarkıcısı Olacağından Hiç Şüpem Yok Big Grin Big Grin

Big GrinBig Grin Sağol Murat Big GrinBig Grin
(02-04-2011 01:51 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Can Seni Tebrik Ediyorum . Cok Güzel Bir Sesin Var .Geleceğin Şarkıcısı Olacağından Hiç Şüpem Yok Big Grin Big Grin

Big Grin kesin kesin Big Grin yeteneksizsinize popstara falan sokucam menejerı benım benımle ılgılenceksınız Big GrinBig Grin
(02-04-2011 01:53 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]

Big Grin kesin kesin Big Grin yeteneksizsinize popstara falan sokucam menejerı benım benımle ılgılenceksınız Big GrinBig Grin

yoo Big Grin
Yetenek Sizsiniz Cıkaralım Seni Performansını Görsünler Big Grin Big Grin
Senın Soz Hakkın Yok Menejerın benım Ben Ne Dersem onu yapıcaksın Big Grin
Profisinel Fena victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler