Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock 2010 Buluşma Fikstürü Belli olmuştur
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Sen gel de kazanırız rahat ol Tongue ((= La fikstürü görünce kendime olan güvenim azaldı hea ^^
[/quote]

aynen benimde Sad
Offf keşke bende olabilsem ordaki pc ' ler kasmıyor ve dereceye garanti girerdim..
G1 felan almam lazım anlaşılan girmeden önce silah için xD İyi planlamışsınız elinize sağlık
Pclerin kasmaması daha kötü.Ben örneğin kendimde adamı görünce duvardan başlarım.Ve famas ın mermi çok zor biter.Burda ise duvardan başlasan mermi bitiyor.Adamı tutturamassan mermi bitiyor Big Grin Ayrıca kasınca daha zor ölüyorsun.Şahsen alberonda anca aw50 ile kafama atınca ölüyorum.Aw50f yiyince 3 canım gidiyor böyle bir pc ^^
Malesef katılamayacağım.
Güzel hazırlamışsınız yine Turgay.. Amaç Retail! Big Grin Bir senelik premiumdan sıkılır insan ya. Big Grin

(Aldımda sıkılması kaldı. Big Grin Famas retail alıcam kafaya koydum! Zaten kodları face'de dün ben gece yatınca verdiler! )
Silah güzelde kullanan Smile
(02-02-2010 05:00 PM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]Güzel hazırlamışsınız yine Turgay.. Amaç Retail! Big Grin Bir senelik premiumdan sıkılır insan ya. Big Grin

(Aldımda sıkılması kaldı. Big Grin Famas retail alıcam kafaya koydum! Zaten kodları face'de dün ben gece yatınca verdiler! )

ayıpsın =)
Event ' a giripte çogu insanın eli boş ayrılmayacagı kesın oduller bir haylı malıyetli ve bir o kadarda çok...
süper olacak süperrrrrr
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler