Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nedir Bu Hacktan Cektıklerımız !!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selamlar;

Adam Gıbı Oyunumuzu Oynarız 4 Kısı Aynı Anda Onumuze Gelır Hepsını Alırız HACK Oluruz Atarsınız

Safsaf Ortalıkda Dolasırız Ezık Dıye Gıne Atarsınız

Bırsey Soylıcem Bu Oyunu Nasıl Oynucaz

Carım Opk Odası Yuzunden Bann Yedı Zaten Yenı Car Actık Oyundada Iıyım Bıraz 6-7 Yasındakı Cocuk yuzunden 2 Gunde 2. Lvmızı Daha Yenı Aldık Ss.gifSs.gif
Bu Oyunu Zevkine Oynasaydın . FFA Odalarına Girmeseydin Şuan Bu Durumda Olmazdın . Angry Angry
Oyunu Uzun Sureden Bellı Oynamıyodum Geldıgımde Herkez Opk Yap Dedı Bann Rıskı Yoktur Dıye Gırdım Ama Gold Pre Var 25 Lvım Halen Hack Dıyolar AngryAngry
(02-04-2011 12:39 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]Oyunu Uzun Sureden Bellı Oynamıyodum Geldıgımde Herkez Opk Yap Dedı Bann Rıskı Yoktur Dıye Gırdım Ama Gold Pre Var 25 Lvım Halen Hack Dıyolar AngryAngry

FFA Odasına Girmek Yasak ! Bunu Herkes Biliyor . Forumları Takip Etseydin FFA Odalarını Yasak Olduğunu Görürdün . FFA Odasına Girip Ban Yiyiyorsunuz . Ondan Sonra Forumlara Konu Açığ Ağlıyıp Sızlıyorsunuz .
Angry Angry Angry . Sende FFA Odalarının Yasak Olduğunu Bilmiyorsan Bile Forumları Takip Ederek Öğrenebilirdin .O Kadar Kişi Neden Ban Yedi Sanıyorsun ..
Dıkkat Edersen Uzun Suredır Oynamıyorum Dedım Opk Nedir Onu Bile Bilmiyodum
Hem Ben Burda Aglamıyorum Su Soruna Bır Cozum Bulusun Artık Diyorum Belkı Sesımı DuyanOlur He ?
konuyu açtığın yere dikkat et sen buraya konu açamazsın ! ffa kasmışın zaten o charın gideceği kesin ve başıboş dolaşsam gene atıyorlar diyorsun al yanına bir arkadaşını gir bir odaya oyna Smile
(02-04-2011 12:47 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]Dıkkat Edersen Uzun Suredır Oynamıyorum Dedım Opk Nedir Onu Bile Bilmiyodum
Hem Ben Burda Aglamıyorum Su Soruna Bır Cozum Bulusun Artık Diyorum Belkı Sesımı DuyanOlur He ?

Ticket Yolla Bakalım . Carını Acıcaklarmı Öğrenmiş Ol .

Burdan !
Konu taşındı. Senin hatan dostum herkesin dediğine inanıp işler yapsaydık oohooo. Kendi bildiğini yapacaksın.Başkasının dediği ile yola çıkmayacaksın. Ban yemişsin geçmiş olsun. Tekrar açılmaz hesabın.
(02-04-2011 12:54 PM)WaRock55 Yazılan: [ -> ]
(02-04-2011 12:47 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]Dıkkat Edersen Uzun Suredır Oynamıyorum Dedım Opk Nedir Onu Bile Bilmiyodum

Ticket Yolla Bakalım . Carını Acıcaklarmı Öğrenmiş Ol .

Burdan !

Ticket Yollasada Açmazlar Smile
madem opk ile kastın herşeyi hakediyosun ama sebebsiz yere atılma konusunda çok haklısın böyle yapanlardan nefret ediyorum
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler