Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Chapter 3 de Kışla nasıl olacak diye merakmı ediyorsun Dal içeri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-04-2011 12:48 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Da Alican chapter 3 değil mi bu ? Ss.gif

ya bu chapter3'de gelicek bi yenilik değil, Cephaneliği değiştirirlerse bu düzeyde yapabilirler çünkü koreli amcalarımız bunu icad etti.
Zaten bizim oynadığımız warrock'da koredeki bütün özellikler mevcut fakat aktifleştirmiyorlar.
Adam zaten istese tek bi kodla bütün cephaneliği değiştirir.
yani demek istediğim chapter3'e özel bi özellik değil kapiş ?
(02-04-2011 12:50 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(02-04-2011 12:48 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Da Alican chapter 3 değil mi bu ? Ss.gif

ya bu chapter3'de gelicek bi yenilik değil, Cephaneliği değiştirirlerse bu düzeyde yapabilirler çünkü koreli amcalarımız bunu icad etti.
Zaten bizim oynadığımız warrock'da koredeki bütün özellikler mevcut fakat aktifleştirmiyorlar.
Adam zaten istese tek bi kodla bütün cephaneliği değiştirir.
yani demek istediğim chapter3'e özel bi özellik değil kapiş ?

Haa tamam anladım Smile Aydınlattın beni Alican sağol Tongue
Insan 2sene sql ve programlama dilleriyle uğraşınca ister istemez tecrübe kazanıyor :$
(02-04-2011 12:28 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]çünkü ben kore warrock oynuyorum Smile

tmm sen warrock kore oynuosunda suan warrock korde chapter 3 yokki season 2 var;)yane chapter 3 de böle olmuyacak die kesin bir sekilde konusma
k2 yi çocukluğumdan beri tanıyorum knight online da bile kospa karşıyız deyip bizzat kendi kospunu yapan heaven fire'ı anmak istiyorum.Eğer bu silahlar premiumsuz alıma geçerse söler misin kim pre çeker kim g1 alır kim para yatırır? k2 nin kazancı ne olur?
Beyler yeter artık. Eskiden Episode 3 sonrasın Chapeter olayı şimdi de Season mı?

Beyler eğer oyun dosyalarına bakarsanız zaten göreceksiniz bir sürü silahı. Ama önemli olan Alican'ın dediği gibi bu eklentileri aktifleştirmeleri
Bende korean warrock oynuyorum adamlar aşmış arkadaş ya oyuncularına her türlü zevki sunuyorlar mutlu etmeye çalışıyor bizimkiler yan gelip yatıyorlarAngryAngry
Aynen bende warrock korean char var oynuyorum koreanın cephanelik xD koreanda hiç türk yok sıkıyor adamı tek başıma oynamak.
(02-04-2011 03:12 AM)Viktor Reznov Yazılan: [ -> ]Aynen bende warrock korean char var oynuyorum koreanın cephanelik xD koreanda hiç türk yok sıkıyor adamı tek başıma oynamak.

Bı ara toplu oynarız ts'de bulusup
Warrock chapter 2'ye girerken tema filan herşey değişmişti chapter 3'te de aynı kalacağına inanmıyorum eminim temayı değiştirirler. Videoda arkadaşların dediği gibi Warrock Korea Chapter 2 silahları ve bizde olan Chapter 2 teması var.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler