Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Bölüm WarrockTR [url=http://forum.warrocktr.com/Forum-WarrockTR-Rekorlar-Albümü][b]Rekorlar Albümü[/b][/url]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar "WarrockTR Rekorlar Albümü" adı altında yeni bir bölüm açmış bulunuyoruz. Benzer bir rekorlar bölümü çoook eskiden WarrockTURK zamanında yapılmıştı. Biz bunu çok daha ileriye götürmeyi düşündük.

Buraya Tıklayın -->> "WarrockTR Rekorlar Albümü"

Albüme girdiğiniz zaman karşınızda 4 tane bölüm çıkıyor. CQC Urban Battle vede Zombie şeklinde. Ve bunlarda kendi aralarında ayrılıyorlar. Mesela CQC'yi ele alalım.

Explosive FFA vede Deathmatch olarak 3'e ayrılıyor.

Burada da Explosive'i ele alalım, Karşımıza 4v4 vede 8v8 odalar olarak 2 sekme daha çıkıyor. Bu 2 sekmede kendi içinde gene 0 death vede Kill rekorları olarak 2 ye ayrılıyor.

Bu sayede rekebetçi bir ortam hazırlamayı planlıyoruz =) Sekme sayısının fazla olmasının ilgiyide arttıracağına inanıyoruz =)

Yapmanız gereken bölüme gelip Konu göndermek. Top 10'a giren skorları biz Sabit olan konuya ataşlıyacaz.

WTR Ekibi
Güzel Olmuş. Ellerine Sağlık ...
Ödülü falan yok mu hiç ?
Bi' rekabet başlasa Misal : adam 100-0 gidiyor rekor onda konusu sabit, diğer kişi 101-0 yaptı tam ss alacak küt ölüyor 100-1 oluyor.. Sinir krizi geçirmek kaçınılmaz olur Smile
(02-03-2011 08:47 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ödülü falan yok mu hiç ?
Bi' rekabet başlasa Misal : adam 100-0 gidiyor rekor onda konusu sabit, diğer kişi 101-0 yaptı tam ss alacak küt ölüyor 100-1 oluyor.. Sinir krizi geçirmek kaçınılmaz olur Smile

Onu düşünmedim ama çok fazla sekme var =D 15 tane bölüm var =D Belki Ayrıca eski SS'lerde olacağı için o biraz zor gibi =D Ama bununla ilgili taslak önerileriniz varsa önerilerinizi buradan yapabilirsiniz.
Bence eski değil bu saaten sonra olursa daha bi kızışmalı olur.
Hele ki ödül konursa neyleyim eski ss'in yaptığı skoru =)
(02-03-2011 08:56 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bence eski değil bu saaten sonra olursa daha bi kızışmalı olur.

adı üstünde Albüm ama eskiler olmak zorunda bence =))
ik ss benden Smile
(02-03-2011 09:07 PM)bygangsta7 Yazılan: [ -> ]ik ss benden Smile

Gördüm ben o bölümü gece yarısı tekrar düzenleyeceğim. her bölüme 1 tane ana konu açmam lazım ama oda 15 tane ediyor. Şimdi işlek saatte 15 tanede konu açmak istemiyorum =)) Gece açıp orayı düzenleyeceğim ben =)
(02-03-2011 08:58 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(02-03-2011 08:56 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bence eski değil bu saaten sonra olursa daha bi kızışmalı olur.

adı üstünde Albüm ama eskiler olmak zorunda bence =))

Eski SS leri Bulayım Big Grin
Güzel Olmuş Smile Rekabet ^^
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler