Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesabınız Askıya Alınmıştır Kalan Süre: 1 dakika
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar 5 dk önce oyun oynarken bianda oyundan attı ve hesabınız askıya alınmıştır kalan süre 1 dakika dedi ve dakika sonra düzeldi acaba bunun nedenini bilen var mı?

NOT: Hiç bir illegal yol yapılmamıştir opk yaptıysan ondan vermiştir gibi cevaplar vermeyin lüften...
Korkmana Gerek Yok . Hesabına 1 Dk Sonra Girebilirsin !! Bendede 1 Kere Olmuştu .

[Resim: adsziml.png]

Açıldı Bile ^^
Hesap düzeldi fakat ilerde kalıcı olarak askıya alınmasından korkuyorum hatırlarsanız bi ara öyle oluyordu ilk 1 dakika sonra 30 dakika sonra kalıcı ban veriyordu insan yinede korkuyor o kadar emek var charda...
(02-03-2011 08:36 PM)kktcmmddmm Yazılan: [ -> ]Hesap düzeldi fakat ilerde kalıcı olarak askıya alınmasından korkuyorum hatırlarsanız bi ara öyle oluyordu ilk 1 dakika sonra 30 dakika sonra kalıcı ban veriyordu insan yinede korkuyor o kadar emek var charda...

Evet ondan korkulması gerek ilk hack shield geldiğinde internetten limewire programını indiriyordum 3. uyarıyı aldım ve banned diğer ilk 2 uyarıda benzer nedenlerden 24 saatlik 2-3 günlük ve sonunda ban ama umarım ileride hesabında sorun yaratmaz siciline işlemez Sad
(02-03-2011 08:31 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Korkmana Gerek Yok . Hesabına 1 Dk Sonra Girebilirsin !! Bendede 1 Kere Olmuştu .

Açıldı Bile ^^

abi adam zaten neden olmustur diyo Big Grin
Tahminim sen opk odasında olduğun için olmuştur Tongue
şaka tabisi Smile

Benim bildiğim oyunlarda askı biçimi başka bi bilgisayar tarafından kullanıcının denenme sonucunda olan askı stili vardır hani oyundan düşer.
veya oyunda bi hareket sonucu, sunucuya tam aktarılmadığından(malum TTNet de olur böle şeyler) oyundan atması( Bknz: Anormallik saptandı.)

v.b gibi internetle ilgili durum söz konusu olduğu için hata alınması kaçınılmaz fakat WarRock'da kullanıcı oyundayken o kişiyi oyundan düşürme söz konusu olmadığı için pek bi sorun yoktur[bence]
ama 2. bi askı hatası geldiğinde bi ticket atmakta fayda vardır diye düşünüyorum.
Yaklaşık 4 5 ay önce yine aynı hatayı aldım 1 dakika askıya alındı ondan sonra bişey olmadı şimdi tekrar oldu birde bende sürekli 10104 hatası veriyor acaba ondan kaynaklı mı hesabım askıya alındı...
Bendede Olmuştu sorun yok Smile
(02-03-2011 08:43 PM)kktcmmddmm Yazılan: [ -> ]Yaklaşık 4 5 ay önce yine aynı hatayı aldım 1 dakika askıya alındı ondan sonra bişey olmadı şimdi tekrar oldu birde bende sürekli 10104 hatası veriyor acaba ondan kaynaklı mı hesabım askıya alındı...

Saat kısmında hangi programlar çalışıyor ?
(02-03-2011 08:42 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(02-03-2011 08:31 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Korkmana Gerek Yok . Hesabına 1 Dk Sonra Girebilirsin !! Bendede 1 Kere Olmuştu .

Açıldı Bile ^^

abi adam zaten neden olmustur diyo Big Grin
Tahminim sen opk odasında olduğun için olmuştur Tongue
şaka tabisi Smile

Benim bildiğim oyunlarda askı biçimi başka bi bilgisayar tarafından kullanıcının denenme sonucunda olan askı stili vardır hani oyundan düşer.
veya oyunda bi hareket sonucu, sunucuya tam aktarılmadığından(malum TTNet de olur böle şeyler) oyundan atması( Bknz: Anormallik saptandı.)

v.b gibi internetle ilgili durum söz konusu olduğu için hata alınması kaçınılmaz fakat WarRock'da kullanıcı oyundayken o kişiyi oyundan düşürme söz konusu olmadığı için pek bi sorun yoktur[bence]
ama 2. bi askı hatası geldiğinde bi ticket atmakta fayda vardır diye düşünüyorum.

Big Grin Big Grin
Daha fazla rahatlatın içimi Wink Daha öncede bu konuyu açtım ama bide şu 10104 hatasını düzeltebilsem bu hatanın çözümünü bilen var mı?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler