Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bi Bakın İçeri !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben ekran kartını yenilemeyi düşünüyorum ve yarın alıcam .. Değiştirmemin sebebi ise warrockta sıkça ,hergün yaşadığım kasma sorunları .. Oyun oynayamaz halde şuan bilgisayarım .. Bana warrock oynarken hiç ama hiç kasmayan parası önemli değil şu saatten sonra ,kapasitesi yüksek bir ekran kartı önerin .. Kendi ekran kartlarınız bu özellikteyse onlarıda önerin .. Teşekkürler .. !
Warrock için alacaksan alma , Kasılma bi yerden sonra servere bağlı .

Ekran kartlarına vatancomputer den bak güzel kartlar var .
(02-03-2011 08:19 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Warrock için alacaksan alma , Kasılma bi yerden sonra servere bağlı .

Bende Ordan Almıştım ..
(02-03-2011 08:19 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Warrock için alacaksan alma , Kasılma bi yerden sonra servere bağlı .

Şimdi değerli kardeşim servera bağlı diyoruz da ,ben de diyorum .. Benim kendi pc'mde oyuna giresim yok ama cafeye gittiğimde tıkır tıkır işliyor oyun ? ..
Warrock için öyle çok iyi bişey almana gerek yok. 512 lik hızlı bi ekran kartı işini görür sanırım Smile
(02-03-2011 10:28 PM)Soldier56 Yazılan: [ -> ]Warrock için öyle çok iyi bişey almana gerek yok. 512 lik hızlı bi ekran kartı işini görür sanırım Smile

Yani yeter ..
Ati HD 4830 1 Gb 256 Bit Yada Nvidia Ge Force 9800 GT 1 Gb 256 Bit
arkadaş bence kasma ekran kartından deyil şünkü ben de deyiştirdim ben zotac gts250 aldım 300 tl ye taktırdım ama kasma yine oldu ama şunu diyim yeni pc yaptırdım su an aynı ekran kartı var ama kasma yok bana göre işlemci önemli onuda söyliyim
Referans Adresler