Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: FFA ODASI KALMADI OYUN DÜZELDİ !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(02-03-2011 04:20 PM)kabuscobar Yazılan: [ -> ]arkadaşlar sorun opk odası değil benim için hackerlar ve wallhack ler normal oyun odasına girmesinlerde isterlerse 100 lvl a kadar kassınlar diye düşünüyorum sonucta lvl in ucu bana dokunmaz ama wallhack in ucu bana dokunur.Kişisel düşüncem sizinde düşüncenize saygım var tabiki..!

+1 Ama FFA Odalarının Kalkmasıda En Azından Güzel Bir Şey beyfendi
Oyunda opk hala devam etmekte. Bugün normal oyunda 2 opk ya rastladım ve arkadaşlar Hack bitmiş değil.

Asıl oyunun b"ku daha çok çıkıcak şimdi.

Yeni gelen hacklerde Hangi branş olursanız olun adamın hp si %1 bile indi an Kendine çok seri can basıyor. Famasla adamı anca öldürdüm o kadar seri medic basıyorki. Hangi branş olursa olsun hp'sini fulletiyor adeta. He Medic kit filanda yok kendi kendine
yarın başlarlar bunun çözümü FFA modunu kaldırmak Ss.gif
Başlasınlar Ne Güzel Big Grin Onlar Kasar Adminler Banlar ^^ Boş Yere Para Boş Yere Emek ...
opk odalarının kalkması güzel bişey ama hack kalksa daha güzel olur Big Grin
Bugün canları yandı o sebeple opk odalarının sayıları azdı 1 kaç güne devam ederler Bu sorunun çözümü hack yapan kişilerin cezalandırmasıdır Bildiğim kadarıyla Kore de warrockta illegal program kullanmak suçtur Büyük düşünmemiz gerekli bu kişiler k2 şirketini maddi olarak zarara sokuyorlar bu bir suç teşkil eder sözde bile olsa hack kullanmanın cezai bi yaptırımının olduğunun bilinmesi sorunu çözüme götürecektir...
3-4 Tane Anca FFA Odası Var .

Sherlock

Gayet iyi.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler