Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yoğunluk Ağır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Giriyorum oyuna Sunucuya tıklıyorum (Yoğunluk Ağır) Hemen sonra Bağlantı Koptu diyoAngry Sorun ne
(02-02-2010 03:05 PM)Berkem.A Yazılan: [ -> ]Giriyorum oyuna Sunucuya tıklıyorum (Yoğunluk Ağır) Hemen sonra Bağlantı Koptu diyoAngry Sorun ne

aynen bendede böyle oluyor cıldıracam oyun delirdi iyicene herkezde yaşanan bir sorun bu

valla item mitem istemiyorum zaten hepsi var ben 100k exp isterim başka türlü beni kazanamazlar Big Grin
Aynen xD
Aynı sorun bendede var yaSs.gifSs.gif:dodgy::dodgy:
Offf tamda charı satıcaktık..
bence yeni geleck patch güzel olacak Big Grin
(02-02-2010 03:21 PM)kralnuri55 Yazılan: [ -> ]bence yeni geleck patch güzel olacak Big Grin

Çok beklersın nuri Big Grin
Bana 1 aylık famas,mp5k,m60,psg,mp7a1,scorpion,sis,m14,ammo box,medic box,6. slot,ex arttırıcılar,süpermaster, kısacası bütün px ürünlerinden verirlerse belki affederim k2 yi Big Grin çokmu oldu acaba Big Grin
daha düzelmedimi ya haberi olan yokmu şimdi girmeyelim boşunaBig GrinBig Grin
(02-02-2010 03:23 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bana 1 aylık famas,mp5k,m60,psg,mp7a1,scorpion,sis,m14,ammo box,medic box,6. slot,ex arttırıcılar,süpermaster, kısacası bütün px ürünlerinden verirlerse belki affederim k2 yi Big Grin çokmu oldu acaba Big Grin

Az bile istemişsin bunları verse bile k2 yaptığı saçmalıkları affettiremez...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler