Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock powerlevel nedir Nelerdir yapana ne ceza verilir !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Powerlevel Swap flag bomb kur cöz gibi kurallara aykırı illegal davranışların genel ismidir .

Swap : KD kasmak için Bilerek kendini vurduran ve vuran kişinin yaptığı olaya denir
Bomba kur çöz : Ateş bile etmeden exp kasılan olaydır ismindende belli olduğu üzere
Flag : flag bayrak alarak exp kasmaya denir .

CEZALARI : Kullanıcının lwl ının 1 e indirilmesi'dir
Bilgilendirme İçi Saol ..
Evet bildiğiniz üzere (Bilmeyenler için yazıyorum).

arkadaşım, o kadar az kitap okuyorsun ki, cümleye girişin bile beni kopardı. resmen öldüm gülmekten. biraz kitap oku, kitap önerisi istiyorsan verebilirim hiç sorun yok. ama n'olur biraz genel kültür sahibi ol. hala gülüyorum lan. sjdjasfhasjdhaf.
Bilgi İçin Saol .
(02-02-2011 08:21 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]Evet bildiğiniz üzere (Bilmeyenler için yazıyorum).

arkadaşım, o kadar az kitap okuyorsun ki, cümleye girişin bile beni kopardı. resmen öldüm gülmekten. biraz kitap oku, kitap önerisi istiyorsan verebilirim hiç sorun yok. ama n'olur biraz genel kültür sahibi ol. hala gülüyorum lan. sjdjasfhasjdhaf.

Neden Bahsediyorsun Anlamadım ?
Flag eskidendi diye biliyorum Ss.gif
(02-02-2011 08:24 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]
(02-02-2011 08:21 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]Evet bildiğiniz üzere (Bilmeyenler için yazıyorum).

neden bahsettiğimi çok iyi anladın da, sonradan değiştirdin mesajı. yahu bırak bu ben çok akıllıyım ayaklarını.
Flag yok artık Murat, puan vermiyor 3 veya 4 ten sonra Smile Sağol paylaşım için.
Flag kalktı zaten bilmeyenlerin bilmesine gerek yok zaten Big Grin

-opk ve
-afk yıda yazsaydın

opk:16lık ffa odalarda 1 kişinin opk hack açarak dakikada(belki dahada az) 10kill almasıdır
afk: kişiler bilgisayar başında olmayıp hesaplarını ffa odasında bırakıp dinar ve exp kasmadır

her 2sininde cezası BANdır Smile
(02-02-2011 08:26 PM)Alka Seltzer Yazılan: [ -> ]
(02-02-2011 08:24 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]

neden bahsettiğimi çok iyi anladın da, sonradan değiştirdin mesajı. yahu bırak bu ben çok akıllıyım ayaklarını.

Yoo Sen Demeden Değiştirdim .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler