Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesabım Engellenmıs :S
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selamlar;

Arkadaslar Karne Yuzunden Modemı Babam Aldı 5Gundur Oyuna Gıremıyorum Bugun Modemı Aldım Fakat Hesabım Engellenmıs Nasıl Is Bu Ss.gif Modemı Almadan Once Oyuna Gırıyordu Sorun Mu Var Ss.gifSs.gif
Hesabın banlanmış opk felan kastın mı çünkü 2 günde 2 level atlamışsın
(02-02-2011 02:55 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]Selamlar;

Arkadaslar Karne Yuzunden Modemı Babam Aldı 5Gundur Oyuna Gıremıyorum Bugun Modemı Aldım Fakat Hesabım Engellenmıs Nasıl Is Bu Ss.gif Modemı Almadan Once Oyuna Gırıyordu Sorun Mu Var Ss.gifSs.gif

Oyun nick'in neydi verirsen yardımcı olabilirim.
Gold Pre Aldım Sabah 8den aksam saat 12 kadar kastım kdmde 50-25 felandı ex cok ıı gelıyordu atlamam normal yanı hack kullanmadım
Bu7rock
Hesap temizmi ona göre ticket atmanı önerelim Çünkü neden ban landığını ögrenmeye hakkın var...

Yada şöyle soruyum hesabı en baştan beri senmi kastın ?
Nick ?
Bırde Msn Baktım fakat Msn Hıcbır Sekılde e-posta gelmemıs hesabımın kapatıldıgına daır
Hesabımın Adı ''bu7rock''
Soyle Soylıyım bu car 3-4 yıllık car ve ben yaklasık 1 ay once basladım ve carımı benden baskası bılmıyor (sanırım)
İşi o sanırım bozuyor eğer biri alıp hack açtıysa ban ...
Pekı tıcket Hakkında Bana Yardımcı Olurmusunuz Neden Bann Yemısım
Forumun Ticket Servisi bölümünde banlanma ile ilgili ticketi bulup atabilirsin [ Premium olmadan malesef atılmıyor , bi arkadaşından rica et ]
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler