Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bune Böyle Ya...!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-02-2010 03:00 PM)gokhan1200 Yazılan: [ -> ]bi patch için çektiğimiz derde bak chapter 2 patchi zaten çok gereksizdi Sad buda öyle birşey olacak ve boşuna çile çekeceğiz
Aynen!Angry
Bu sayede birsürü oyuncu kaybedicekler saolsunlar o kadar para ver resmen paranla rezil ol ....
simdi bende giremiyorum şifre id yazıyorum basıyorum server geliyor tıkıyorum sunucuyla olan bağlantınız koptu diyor Ss.gif
(02-02-2010 03:03 PM)ll1453ll Yazılan: [ -> ]Bu sayede birsürü oyuncu kaybedicekler saolsunlar o kadar para ver resmen paranla rezil ol ....
Aynen doğru söylüyon daha bugün 40 lira yatırdım!
he bu arada naklen yayın devam ediyor:Big Grin
Türkiye serveri şu anda doğdolu gözüküyor sonuna kadar dolmuş servere girmeye çalışıyorum sonuç aşağıda:Angry
Smile şuan oyuna girmeye çalışıyorum ( 30 dk. dır deniyorum) "Kullanıcı oyunda" şeklinde yazı alıyorum nasıl bi oyun bu ya sabahdan beri oynuyorum % 40 kasdım şimdi explar gidecek geçen günde aynısı oldu ene kasdım şimdi silah alacakdım korkumdan amadım gider gene diye Ss.gif ne yapacağımızı şaşırdık zaten K2 nin doğru düzgün iş yaptığını hiç görmedim knight dada 10 gb üstümde 20 gb bankada vardı sabah kalkdım 10 gb silmişler Ss.gif K2 den adam olmaz ama biz hala oynuyoruz adamlar bizi sömürmeye devam ediyor. Paraları akıtıyolar kendilerine
(02-02-2010 03:03 PM)ll1453ll Yazılan: [ -> ]Bu sayede birsürü oyuncu kaybedicekler saolsunlar o kadar para ver resmen paranla rezil ol ....

Çok Haklısın Usta paramızla rezil Oluyoruz.. K2 YE DUYURULUR Angry:dodgy:
Yine başladı kullanıcı oyunda demeye !
öfff yarına kadar sürecek heralde bu yarım saat oldu tık yok daha k2 den
Bunlar daha hiç birşey.Warrock daha çok yaygınlaşıcak.Server artık fullenicek.Bırakın lagg olayını servera girememekten yakınıcaksınız.Tabi ek olarak bir kaç server daha açmazlarsa...
HALA DÜZELMEDİ Mİ YA?
Neyse boşverin konu çığrından çıktı birazdan herkes küfür etmeye başlayacak daha fazla sürmesin elbette sinirler bozuldu ama düzelir...
Konu kilit!lütfen
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler