Arkadaşlar aklıma takılan bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bazı forumlarda M249 nickel in verdiği hasarla ilgili şikayetler gördüm. Bunların çoğunda M249 nickel in normal assault silahı olan m249 minimi ye göre daha az hasar verdiği konusunda şikayetler vardı. Burdan yola çıkarak acaba doğru mudur diye bir kaç "damage test" vidyosuna baktım. ve dikkatimi çeken ilk şey göğüse atılan mermilerde m249 minimi 4 mermide düşmanı indirirken, m249 nickel aynı yerden 5 mermi harcıyor. G1 pazar alanında 800 G1 verilen bu silahta böyle problem olması son derece ciddi bence. Acaba bu sorun tamamen giderildi mi? Bir patch den sonra gold silahların hasar sorunları giderildiğine dair bir söylenti vardı ama birçok kişi emin değil. Sizlerin bu konuda bir bilgisi var mı? Elinde M249 nickel olan bir arkadaş varsa normal m249 la test edip buraya yazarsa hem herkes bilgilenmiş olur, hem de büyük bir soru işareti kalkar. Teşekkürler.
Aralarında damage olarak bir fark yok. Ama ateş edildiğinde nickel daha fazla mermi ile alıyor.
(02-01-2011 10:28 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Aralarında damage olarak bir fark yok. Ama ateş edildiğinde nickel daha fazla mermi ile alıyor.
Sizce bunun sebebi merminin verdiği hasar değil mi?
Silahların damage leri aynı ama bir bug sorunu galiba.
Peki Gold M60 ta buna benzer bir problem var mı?
Arkadaşım silahların verdiği damageler oyun aksamına veya laga bağlıdır.
Bende aw50f aldığım ilk 2 gün gayet iyi show yapıyordum, hatta aldığım ilk gün event'a girmiştim oda sadece snipti iyiki almışım

^^. 3 Veya 4 üncü günde ormanda ayakta olan veya koşan her 20 adamdan 10'una tek atmamaya başladı. sonra daha sıklaştı aw50f'nin tek atmaması. Bununla beraber tek attığı zamanlarda eş değer oldu. Silah'ın damage'i ney ? %100.
Oyunla alakalı veya lag
hmm garip bir konu kimsenin dikkatini çekmemiştir
iyide silah bicimleri aynı diye dmg ler vs. hepsi aynı mı olacak ?
Biri heavy, diğeri assault. Assault'un silah kabiliyeti daha iyidir düşüncesiyle normal m249 daha iyidir nickel'e göre diye yorumluyorum ben..
(02-01-2011 11:24 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]iyide silah bicimleri aynı diye dmg ler vs. hepsi aynı mı olacak ?
Biri heavy, diğeri assault. Assault'un silah kabiliyeti daha iyidir düşüncesiyle normal m249 daha iyidir nickel'e göre diye yorumluyorum ben..
Tamam belki sadece oyun içi performansa bakarak bu yorum yapılabilir. Ama cephanelikteki özellikler iki silah için de aynı. Sorun da burda. Özellikleri aynı olduğu halde gerçek etkilerin farklı olması.
Dediğini bilmiyorum ama bir arkadaşımda nickel m249 almıştı,oda hiç memnun kalmamıştı.Bende goldmp7a1 var ama onda bir sorun yok sanırım.