Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: patch olmuyor lutfen yardım edın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaslar kusra bakmayın ama yıne ben patch atıyordur pc yı acık bırakdım geldıgımde durmusdu modeme reset attım ama yıne olmuyor now total - 31 dıyor lutfen yardım edın
(02-01-2011 04:14 PM)head_the_hunter Yazılan: [ -> ]arkadaslar kusra bakmayın ama yıne ben patch atıyordur pc yı acık bırakdım geldıgımde durmusdu modeme reset attım ama yıne olmuyor now total - 31 dıyor lutfen yardım edın

Sabahtan Beri Daha Yapamadın mı Ss.gif
Oyunu 3-4 kez kapa aç, bilgisayarına reset at düzelir Smile Olmadı çıldır çıldır Big Grin
(02-01-2011 04:17 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]
(02-01-2011 04:14 PM)head_the_hunter Yazılan: [ -> ]arkadaslar kusra bakmayın ama yıne ben patch atıyordur pc yı acık bırakdım geldıgımde durmusdu modeme reset attım ama yıne olmuyor now total - 31 dıyor lutfen yardım edın

Sabahtan Beri Daha Yapamadın mı Ss.gif

ya alt taraf yuzde 56 ya kadar gelmısdı dısarı cıkdım geldım donup kalmıs kapatp acdım yıne aynı hata
(02-01-2011 04:18 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Oyunu 3-4 kez kapa aç, bilgisayarına reset at düzelir Smile Olmadı çıldır çıldır Big Grin

tam 3 kere format attım az kaldı cıldıracam zaten
virüs programını kapat tekrar dene oda olmadı dns ayarlarını yap 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yanlış hatırlamıyosam böyleydi galiba...

Sherlock

Çalıştıra gel cmd yaz enterla , ipconfig/flushdns yaz tekrar enterla.
(02-02-2011 01:07 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Çalıştıra gel cmd yaz enterla , ipconfig/flushdns yaz tekrar enterla.
arkadaşım sana minnettarım oldu

Sherlock

(02-03-2011 05:16 PM)hsbbbjk176 Yazılan: [ -> ]
(02-02-2011 01:07 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Çalıştıra gel cmd yaz enterla , ipconfig/flushdns yaz tekrar enterla.
arkadaşım sana minnettarım oldu

beyfendi
Referans Adresler