Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Asus Gamer Almak?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben asus gamer G73JW almayı planlıyorumda bana yardımcı olabilecek var mı? Türkiyede ucuz şekilde nerden alabilirim, normalde 3600 tl ama bir arkadaş 2100 tlye almış ona mesaj attım da, sizin de bu konuda fikriniz varsa?
HepsiBurada.com Adresine Bir Bak derim ..
geçiçi olarak temin edilemiyor diyor fiyat göstermiyorlar ki :/
Bilemicem Ss.gif
Asus ROG serisi laptoplar gerçekten çok mükemmeller. Ben kullanıyorum G60Jx modelini ve gerçekten çok memnunum. Çok mükemmeldirler.

Uygun fiyat dersen Amerika'dan almanı tavsiye ederim. Çünkü bayağı bir fark var.
(01-31-2011 10:57 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Asus ROG serisi laptoplar gerçekten çok mükemmeller. Ben kullanıyorum G60Jx modelini ve gerçekten çok memnunum. Çok mükemmeldirler.

Uygun fiyat dersen Amerika'dan almanı tavsiye ederim. Çünkü bayağı bir fark var.

Amerika'dan buraya getirtmeye kalksa hemen hemen aynı fiyata alır =D o yüzden pek fark olcağını zannetmiyorum.
Bide eğer oyun için leptop alıyorsan hata ediyorsun bence bana göre desktop bilgisayar oyun için her zaman daha mantıklıdır ve performansı daha yüksek olur.
Doğru demiş oyun için alınacak laptop çok pahalı olur,o aldığın laptopun fiyatına çok iyi bir destkop toplarsın aklın hayalin durur.
Referans Adresler