Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Biri Şu Cocuğu Durdursun Lütfen !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
(01-31-2011 05:24 PM)canogul95 Yazılan: [ -> ]Tamam kızmayın kaldırdım alla alla bi imza yaptık nerdeyse banlancaz...
Bu arada yardım için sağolun...DOSTadamım
Yalnız bu sorun 1 ay içinde ortaya cıktı önceden hiç kasmadan yağ gibi oynuyordum...

Bu Arkadaşa Gerekeni Yaparmısınız . 2-3 Defa Uyardım FORUM KURALLARIna Uymuyor .
(01-31-2011 05:50 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]
(01-31-2011 05:24 PM)canogul95 Yazılan: [ -> ]Tamam kızmayın kaldırdım alla alla bi imza yaptık nerdeyse banlancaz...
Yalnız bu sorun 1 ay içinde ortaya cıktı önceden hiç kasmadan yağ gibi oynuyordum...

Bu Arkadaşa Gerekeni Yaparmısınız . 2-3 Defa Uyardım FORUM KURALLARIna Uymuyor .

Big Grin
Bu Nedir YA Forum adabi diye bişey var kınıyoruz seni m045.gif
(01-31-2011 05:58 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]
(01-31-2011 05:50 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]

Big Grin

Çocuk Uslanmıcak ya Bi Yazı Yazdık Diye Ban mı Yicez Diyor Big Grin Big Grin
Anlamadım ? Sorun ne ?
Sorun Yazıların Büyük Ve Renkli Olması ! FORUM KURALLARInı Okusa Anlıcakta . Hala Kafasının Dikine Gidiyor .
Konu linkini verir misin Smile
Referans Adresler